TENDÈNCIES A CANVIS

Bona vesprada, hui dia de molta calor però demà tindrem una baixada notable dels termometres per a de nou pujar el dijous i on el cap de setmana refrescaria un poc de nou. La setmana que ve de nou molt pareguda a esta però amb la vista mirada ja amb posibles tendencies a canvis.

El model estacional d’ahir i les eixides del model Americà indiquen Tendència a canvis però sembla que encara tindrem que esperar uns 10-12 dies mes. S’insinua formació Anticiclò Centre Europeu i per tant tindrem que seguir-ho perquè podria vindre el hivern. Així que anirem seguint-ho i informant si realment va confirmant-se esta opcio que com dic de moment te una probabilitat molt menuda per el temps que queda, però donada a les dates que ens acostarem vaig a començar a arriscarme les proximes jornades. Vaig informant 😉

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *