ACABAREM SETMANA AMB CALOR I COMENÇAREM MES SENSE TENDENCIA A PLUGES

Bona nit,apunt d’acabar Gener i que tots el recordarem per el intens temporal que ens va deixar GLORIA. Ara començarem Febrer amb temperatures molt mes altes del normal i superant entre diumenge i dilluns els 25°C a molts observatoris de maxima.

Finalment eixos canvis que es veien a llarg plaç s’han esfumat i pareix que tindrem Anticiclò minim per a uns 10-15 dies mes,aixi que els que tenien algo pendent al aire lliure de moment no s’han de preocupar massa. Les temperatures tornaran a valors mes acordes a la epoca a partir de dimecres .Com veieu esta vegada les intuicions han fallat, com dic de vegades el arriscar-se es el que te😉. Però aci seguirem fent-ho amb sentit perquè soc una pagina diferent a les altres. Bona nit.

Salome ( Platja de Gandia)
Pepe ( Penyo de Vallada)
el barranc de vallmelòs, terme de la font de la figuera per Enrique Penalba Fuster.
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *