ELS MODELS CONTINUEN VEIENT CANVIS MOLT IMPORTANT ENTRE INICIS D’ANY I REIS .

Bon dia ,els models continuen veient eixos canvis importants per a principis d’any i que es es desenvoluparien en una inestabilitzacio progressiva a les nostres terres de cara els primers dies de l’any amb mes fred i pluja .

El model Gfs ja veu una xicoteta Dana que podria portar algunes pluges de cara el proxim dijous -divendres .

Però es que el model Europeu veu un canvi mes radical de cara a Reis amb un Anticiclò molt potent a Centreuropa i amb entrada de molt d’aire fred a les nostres terres i posibilitat de pluges i nevades a la façana Mediterranea.

Xiquets,canvis en tindrem però encara es molt dificil esbrinar el que realment passara i com sempre aniré informant eixida a eixida ,perquè inclus tenim la opció de que finalment la falca Anticiclonica sens tire damunt . Com sempre desde ací i amb tot el entusiasme anire contanto tot . BON DIUMENGE .

Comparteix

9 thoughts on “ELS MODELS CONTINUEN VEIENT CANVIS MOLT IMPORTANT ENTRE INICIS D’ANY I REIS .”

  1. Saya seseorang yang suka membaca sebuah artikel. Karena saya tahu dengan membaca saya saya akan bisa mendapatkan pengetahuan dari semua artikel yang anda berikan. Oleh karena itu saya berharap anda bisa meningkatkan lagi kualitas dari artikel yang anda buat. Terima kasih banyak ya admin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *