PLOU AMB INTENSITAT

Bon dia ,plovent a bona part del territori Valencià i en alguns llocs ho fa amb certa intensitat però no torrencial .

El radar veu un nucli molt extens de precipitació i moltes poblacions del sud de València i nord d’Alacant desde la mitjanit ja porten 50-100mm

Llocs on mes a precipitat com la Marina i el Comtat ( Font Avamet)

Fins divendes encara continuara plovent al sud de València i nord d’Alacant on al final del temporal hi haura llocs que sobrepasaran els 400mm . El model Arome encara veu desde ara i fins el dijous nit acumulats de mes de 200mm alguns llocs .

Previsio de hui : Dia molt inestable amb pluges localment fortes o inclus molt fortes i amb tempesta sobretot al sud de València i nord d’Alacant i la província de Castelló i que podem acumular un bon grapat de litres . Demà la situació continuara inestable i pot ploure a qualsevol lloc tambe .Sembla a dia de hui que el divendres encara quedarien restes d’inestabilitat a la mitad sud però de cara a migdia eixiria rapidament el sol i gaudint d’un pont i unes festes amb oratge molt estable .

Continue de seguiment ,en un temporal que llevat d’incidencies puntuals esta portant-se de lo mes be i deixant una regada abundant i general .Continuem de seguiment i a migdia actualitzare dades però vull donar les gracies per triar este mitja per informarse ..Bon dia a tots .Nando

Comparteix

7 thoughts on “PLOU AMB INTENSITAT”

  1. Bon dia Nando. Gràcies per mantindrer-nos informats i poder estar alerta per si decàs enscaia la grosa. Ací a Xàtiva està ploguent tota la nit, però en coneixement, llevant algún moment puntual on plovia mes fort. Esperem que seguixca eixina.

  2. Magnífica informació. Moltes gràcies. M’encanta això de “el temporal està portant-se de lo més bé” o “plou amb coneixement”… Amb els temps que vivim, hem d’acostumar-nos que la pluja, d’aquesta manera, és el “bon temps” 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *