Els models continuen eixint molt potents al sud de València i nord d’Alacant ( Actualització Europeu)

Bona nit ,ara ja no hi ha marxa enrere i estem al inici d’un temporal en tota regla que pot durar fins Divendres i que afectara especialment al sud de València i nord d’Alacant . Segons el meu pareixer entre esta nit i demà mati Aemet començara a pujar els umbrals d’Avis a taronja segurament .

Vos mostre la eixida del model Europeu desde la vesprada de Dimarts fins el mati de Dimecres que sera el maxim d’inestabilitat al tindre la Borrasca mes propera a nosaltres i amb vent de gregal bufant amb força . Es ahi en eixe moment quan veig que les pluges poden adquirir certa Torrencialitat i no descarte que encara pugeren pujar el avis mes .

Els mapes de pluges com veieu ho tenen clar a on va a ploure mes i sera molt facil sobrepasar els 200mm a les zones centrals ,però tot el territori Valencià tindra una regada general .Ara toca seguiment .La meua informació sera de bon mati abans del treball i fins les 14h no vos podre informar ,però no dubteu que només ixca de la feina ahi estare . Aixi que bona nit a tots i per si de cas tingau precaució, es el que recomane sempre davant situacions aixi .Gracies

Comparteix

9 thoughts on “Els models continuen eixint molt potents al sud de València i nord d’Alacant ( Actualització Europeu)”

 1. Aquests episodis em creen entre ganes de veure com evoluciona, respecte, por però m encanta. Estarem mirant el cel i esperant els teus comentaris!

 2. Aso ja comensa a ferme por ,aspere no fasa mal a cap lloc ni tindrer que lamentar mals majors ,grasies Nando per tan Bona informaçio,Bona nit

 3. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you
  relied on the video to make your point. You definitely
  know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos
  to your weblog when you could be giving us something enlightening to
  read?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *