ACTUALITZACIÓ GOTA FREDA

Bon dia ,el model Europeu continua apostant fort per el sud de València i nord d’Alacant i a partir d’esta nit esperem les primeres pluges que seran localment fortes o molt fortes i persistents .

El moment mes critic i on mes inestabilitat crec que hi haura es el dimarts de Vesprada a dimecres quan l’embossament el tindrem mes aprop junt a la borrasca enviant vent molt fort de gregal i pluges molt intenses que junt a l’orografia poden quedar ancorades unes hores .

El umbral d’avisos segurament el pujaran hui per a dema i depus dema a avis taronja i segons com evolucione el dimarts no descarte algun avis Roig .Per tant molt atents a les diferents previsions al llarg del dia per als proxims dies .En un ratet tornare a informar .

Comparteix

7 thoughts on “ACTUALITZACIÓ GOTA FREDA”

  1. Hola Nando! Quan a les teues publicacions o les d’AEMET o altres webs de predicció d’oratge es parla de “sud de València” o termes pareguts, mai sé si està inclosa la meua zona… 😅
    Jo visc a Alzira i a mi em sembla que Alzira queda cap al sud, “però poc”, i no sé si quan es nomena el sud s’entén inclosa la meua localitat o es referix a “més al sud”.
    Podries aclarir-me el dubte, per favor?

  2. Bon dia ,aso es la repera no pot fer res moderat ,molt d’aire ,molt aigua ,molta neu ,antes tot esra diferent i normal ,esperem que no mos fasa ninguna desgrasia atra volta.

    1. Nando, dema com esta el panorama, voste creu que deuria d’eixir de casa, arriesgant-me del dur temporal que se’ns ve damunt?🤔

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *