Seguiment de la entrada fred artica pròxim dijous

Bon dia . Hui encara que un poc tardet i revisant els models encara no ho podem donar tot com a decidit i nosaltres podem tindre sorpreses d’ultima hora. Si es produeix alguna formació de baixa secundària a partir de dijous fins diumenge més o menys que durara esta entrada parlaríem de nevades també al nostre territori. Aixi que tots pendents

Amb esta situació aniré veient dia a dia com va evolucionant i encara que se que hi ha gent que no li agrada la feina que faig jo seguiré aci informant per a vosaltres que al final sou els que esteu ahi dia a dia. Seguiment i gràcies a tots . Nando

Comparteix

15 thoughts on “Seguiment de la entrada fred artica pròxim dijous”

  1. Hi ha molta gent maleduca pel mon. A mi m, encanta seguir la teua informacio metereologica. Aixina que endavant en el teu projecte. Nosaltres el seguirem.

  2. Hola Nando, estàs fent un gran treball informant-los de l’oratge. Sóc un seguidor teu i m’agrada molt com t’impliques i ens fas tota mena de suggeriments. Vull donar-te ànims i el meu suport. Només et faria un xicotet suggeriment, abans de penjar els teus comentaris estaria bé que passares el text per un corrector (http://www.softvalencia.org/corrector/). Moltes gràcies, endavant i tot el meu suport. Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *