Última pasada model Europeu

De moment tranquilitat

De moment el despenjament del embolssament previst per a inicis de la pròxima setmana el Europeu també el veu entre Corcega i Cerdenya i Itàlia, però com són situacions molt erratiques anirem seguint-ho i en la pasada de models de la nit faré nova publicació
Ara mateixa tenim el front apunt d’arribar a les portes del territori Valencià, un front desgastat que amb ponent deixarà poca cosa però almenys farà baixar els termòmetres

Per últim vos deixe imatge dels nostres seguidors i espere que vos animeu a enviar via Telegram ,messenger o what les vostres fotos perquè aniré publicant en la mesura del posible . Hui fa 3 setmanes que la web està en marxa i es un luxe vore la gran acceptació. Gràcies. A la nit informe

Comparteix

4 thoughts on “Última pasada model Europeu”

  1. Thanks a lot for providing individuals with an extraordinarily spectacular possiblity to read in detail from this website. It really is so excellent plus full of fun for me personally and my office acquaintances to search your blog on the least thrice in one week to study the new issues you have. Of course, I am also at all times fulfilled considering the astounding points you give. Some 4 facts in this post are rather the most effective we have had.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *