Bon dia!!!! Primer que res ens anem a l’oratge al nostre territori,Catalunya i les Balears on la pròxima setmana de nou la nuvolositat abundant i les altes temperatures seran lo més destacat,anem a entrar a Novembre i tenim temperatures altissimes per a l’època i això fa que el mar no acabe de gelar-se. Que vol dir això? Que el risc de pluges torrencials també s’allarga més. Abans el risc de pluges torrencials desapareixia la segona quinzena de Novembre,ara tenim anys que inclús desembre es presenta una temperatura prou alta per a tindre pluges torrencials. Vorem que passa els pròxims mesos.

MENTRESTANT LA BORRASCA BEATRIZ PEGA FORT

Mentrestant la Borrasca Beatriz va pegant fort a l’oest peninsular amb fortes pluges i vents de més de 110km/h,una situació de temps inestable a tota la Façana Atlantica que també continuarà la pròxima setmana. Però la Borrasca Beatriz te tendència a remetre a partir de demà.

A nosaltres ens toca continuar esperant, no queda altra. També vull recordar que no hi puc accedir al Facebook,per tant no puc estar al Meteopoble de moment,espere que entre demà i despus-demà tot és puga arreglar,mentre ho arreglem dir-vos que estem al Instagram,Twitter i Telegram.

Fins demà.

Comparteix
Anunci
Anunci