SATÈL·LIT

RADAR

Bon dia,molt de núvol,però poca pluja al nostre territori I en general a la resta de la península,ara bé les pròximes hores i dies continuarà plovent de valent a tot l’oest peninsular.

MAPA DE SIMBOLS CAP DE SETMANA

De moment com veieu i durant el cap de setmana anem a tindre un oratge sense massa canvis a les nostres terres, fronts de ponent que de moment tan sols deixen precipitacions un poc més destacables a l’interior de Catalunya,ací al territori Valencià o Illes Balears apenes deixa 4 gotes mal comptades.

ACUMULATS PRÒXIMS DIES

Com he dit abans no serà així a la resta de la península on de nou el nord de Portugal i Galícia seran les zones més afectades per aquesta configuració de ponent humit per aquelles zones i que deixen fronts actius un darrere altre,allà han entrat en ratxa.

LA BORRASCA ARMAND!!! ENCARÀ LI QUEDA CORDA ⛈️⛈️⛈️⛈️🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬

I LA PRÒXIMA SETMANA QUE?

La pròxima setmana continuarem amb una configuració de ponent que farà que de nou les Borrasques deixen molta pluja cap a l’oest peninsular i ací a casa nostra de nou els fronts continuaran passant molt desgastats i amb poca precipitació les temperatures continuaran altes per a l’època.

Nosaltres seguirem esperant a Novembre per vore si per fi ens porta més inestabilitat I sobretot algo més de fresca,que ens fa falta a tots,que de calor ja anem ben servits🤔😒.

Vull recordar i que informeu a qui no ho sapiga que de moment estaré uns dies inoperatiu al Facebook per uns problemes que intentarem resoldre lo més aviat possible. Podeu continuar utilitzant l’instagram o Telegram.

Fins demà.

Comparteix
Anunci