Per Nando

23/10/2024

Atents!!! Nit de traca i diluviant i vigilant que farà la Gota Freda.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Pluges molt intenses les que s’estan produint i que deixen de manera provisional més de 100 mm les últimes hores.Atenció perquè els models veuen una gota freda per a finals de setmana i que ens portarà de cap.

Bon dia!!! Dimecres 23 d’octubre i l’alegria es màxima perquè les últimes hores ha plogut de valent i ho ha fet a llocs on feia molt de temps que no ho feia, com la comarca de la Vall d’Albaida que estava molt castigada per la sequera i amb estes pluges farà que tinguen una bona saoenta.

Son les 4 del matí i continuem treballant sense el radar meteorològic, quan més falta fa, es a dir açò és de traca que quan ve una situació de precipitacions i no puguem vore com està el pati al nostre territori, però bé, mirem satèl·lit i podem intuir que les precipitacions amb tempesta ara mateixa cauen també pel litoral de Castelló i continuen caient per les zones més litorals I prelitorals de la província de València, sobretot ens informen pel Telegram que plou de manera torrencial a Alzira, Ondara, etc…. és a dir a comarques del sud de València I nord d’Alacant.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS ( 4 del mati )🌧⛈️

FONT AVAMET

Registres provisionals quan son les 4 del matí, però que ens dona molta alegria perquè ha plogut a llocs on feia molt de temps que no ho feia i sobretot on les previsions més anunciaven eixa pluja, les comarques de Diània de moment les més beneficiades i atents que continuarà plovent amb força durant el dia.

Destaquem eixos més de 100 mm de manera provisional a Benigànim, Pinet, Alzira, Quatretonda, La Barraca d’aigües vives o La Vall de Laguar que es queda molt aprop. també eixos més de 90 mm a Gavarda, Barx o El Genovès i més de 80 mm a Carcaixent, Benicolet, Salem, La Pobla Llarga o Gavarda, però sense menysprear els 65 mm del meu poble Castelló de Rugat, on tampoc se’n recordàvem del que era ploure amb gana.

Recordem que son dades provisionals, perquè continuarà plovent amb intensitat durant la jornada.

PREVISIÓ HUI⛈️🌧⛈️🌧🍁🟠

Dia molt rebolicat amb pluges i tempestes que sobretot afectaran les comarques més litorals del sud de Tarragona i província de València i Castelló, encara que no descartem que puguen afectar durant el matí i la vesprada punts del litoral d’Alacant, però en general eixes pluges i tempestes novament se centraran en comarques del sud de València i nord d’Alacant on podran ser fortes o molt fortes i inclús torrencials i amb certa persistència, sense descartar que en alguns punts puguem arreplegar més de 200 mm en tot l’episodi.

Aemet manté eixe avís taronja al litoral sud de València per precipitacions de més de 100 mm en 12 hores i també avís groc a tot el litoral de València, nord d’Alacant, Castelló i sud de Tarragona per precipitacions que podran deixar registres de més de 20-30 mm en una hora.

PREVISIÓ DEMÀ I DIVENDRES 🌥⛅️🌦🍁

A partir d’esta nit i demà començarà a millorar la situació meteorològica a causa d’eixe tall de vents humits i per tant les precipitacions aniran a menys, per tant demà i divendres esperem dies més tranquils amb intervals de núvols, però que no descartem que puguen deixar algun ruixat al llarg de la nostra geografia.

Divendres si que podrà creuar un front i deixar algunes precipitacions per l’interior de Catalunya i el territori Valencià aue caldrà vore la seua intensitat perquè podrien vindre en forma de tempesta i que demà vorem millor en els mesoescalars.

MOLT PENDENTS D’UNA POSSIBLE GOTA FREDA AL MEDITERRANI 👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️

MAPS SINÒPTIC EUROPEU DIUMENGE-DILLUNS
MAPA SINÒPTIC EUROPEU DILLUNS-DIMARTS
ACUMULATS EUROPEU EUXIDA AHIR.

Molt pendents de l’evolució de la Gota freda que intueixen els models de cara finals de setmana i inicis de la setmana que ve, perquè la mouen en diferents ubicacions a cada eixida, però segons les últimes actualitzacions caldrà estar molt pendents de la situació meteorològica a partir de diumenge, perquè podrà donar-se el cas de que pugem tindre pluges torrencials i molt més importants de les que s’estan donant hui a causa d’una D.A.N.A que podrà ubicar-se en algun punt idoni per a vore ploure amb certa perillositat en el Mediterrani.

Per tant molta atenció i molt de seguiment, perquè a partir de diumenge-dilluns podríem parlar d’un temporal en tota regla on ahi si,les pluges podrien ser perilloses al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears.

Recordem que es una previsió encara llunyana i pot canviar, però els models continuen insistint en una D.A.N.A que podrà situar-se molt aprop del nord d’Àfrica o Golf de Cadis, lloc idoni per a vore ploure moltíssim cap a les nostres terres.

Quanta feina a Meteopoble xiquets, jo me’n vaig a currar, però vos intente donar la millor informació meteorològica del nostre poble, espere que vos agrade, perquè ho faig amb tota la gana i entusiasme del món.

Fins la vesprada, però sobretot.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando