Per Nando

18/10/2024

Atents!!! Les noves tendències aposten per la possibilitat d’una nova inestabilització de l’oratge la pròxima  setmana 🍂🌦⛈️🌧⛈️🌧

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Nova recomanació setmanal!!!

Vols una estació meteorològica que siga professional i la vols només per a casa i saber en cada moment les dades exteriors i interiors del teu domicili? Ací tens l’estació Meteorològica Voksun, amb sensor digital, previsió del temps, Baròmetre, Termòmetre Higròmetre, color negre. Si t’agrada l’oratge no pots pedre aquesta oportunitat recomanada per METEOPOBLE punxant al damunt de la imatge👆👆👆👆

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦


Les tendències tornen a mostrar coses interessants per a la propera setmana, vorem si per fi plou a tota la Façana Mediterrània.

Bon dia!!! Divendres 18 d’octubre del 2024, imatges espectaculars ens oferia ahir el cel amb el seu amaneixer i que va coincidir amb el pas d’una línia de precipitacions que oferia unes fotografies dignes de postal i que ens vareu fer arribar per tots els canals de Meteopoble.

Però bé!!! Com tots els dies mirem satèl·lit i podem observar com està acabant de creuar la Borrasca pel nord peninsular i es la que va afavorir eixes precipitacions i al darrere eixa baixada de termòmetres a casa nostra. Ara mateix encara queden restes d’inestabilitat, per els Pirineus Francesos, després de les fortes precipitacions donades ahir a la França Central amb registres de fins a 700 mm en 24 hores.

ÚLTIMES RÀFEGUES DE VENT I ÚLTIMES PRECIPITACIONS 🌬🌬🍂🍂🌦🌦

Nits de fortes ratxes de vent de fins a 126 km/h a Xert, 107 km/h a Sant Mateu, 98 km/h a Tírig o Vilar de Canes, 97 km/h a Rosell, 95 km/h a la Torre d’en Besora o els 93 km/h de Xodos.

El front de precipitacions d’ahir també deixava algunes precipitacions dèbils que van sumar fins a 6 mm en els millors dels casos a Herbers, La Pobla de Benifassà o Castalla.

MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ACTUALS 🌡🔵⏬️⏬️

Quin baixo de màximes i de mínimes respecte a dimecres varem patir ahir i esta ni, com veieu als mapes elaborats per Avamet, tant les màximes com les mínimes baixen a tots els llocs i ahir la màxima més alta es va donar a poblacions com Xàbia i Oriola amb 27°C.

Les mínimes més baixetes com sempre per l’interior i nord, però hui molt tímidament han aplegat als 20°C a les comarques més litorals del sud de València i nord d’Alacant.

PREVISIÓ HUI I PREVISIÓ CAP DE SETMANA 🌦🍂⛅️🌥☀️🍂🍂

Previsió hui🌦⛅️🌥🌡

Hui acabarà de creuar eixa borrasca pel nord peninsular per eixir pel Mediterrani durant el cap de setmana per acabar en Itàlia en forma de D.A.N.A i deixant pluges torrencials inclús al sud del país veí. A casa nostra hui encara esperem algunes precipitacions pel litoral Barceloni o inclús per l’interior de la província de Castelló, però la situació d’estabilitat predominara pràcticament a tot el territori amb intervals de núvols sense més conseqüències.

El vent de mestral continuarà bufant amb força per tot l’interior, però sobretot a l’extrem nord de Castelló i sud de Tarragona, però la tendència és anar afluixant durant la jornada.

Temperatures sense massa canvis respecte ahir.

Previsió cap de setmana i dilluns ⛅️☀️🌡

El cap de setmana manarà l’anticicló que quedarà instal·lat sobre nosaltres, encara que dissabte pel matí encara tenim risc d’algun ruixat dèbil per les serres de l’interior nord. La previsió és de pràcticament estabilitat absoluta a tota la Façana Mediterrània, vent en calma i temperatures que pujaran entre 2-4°C respecte a hui.

TENDÈNCIES A PARTIR DE DIMARTS☁️☁️🌦🌦🍂🍂🌧🌧

Atents a les previsions i les tendències a partir de hui en aquest canal i sobretot al seguiment de models que farem durant el cap de setmana. A partir de dimarts sembla que s’inestabilitzara l’oratge amb algunes pluges a causa del vent de llevant que amb una mica d’aire fred en altura, podrà fer créixer el risc de precipitacions a les comarques més litorals, però caldrà seguir l’evolució de després, perquè d’ací una setmana els models aposten per el despenjament d’un embossament d’aire fred que encara podria complicar més la situació.

De moment tot ficció, però no veiem més ponent als models i novament ens manté centrats, perquè les precipitacions sembla que tornaran dimarts i ja veurem si desemboca en una situació de més alt potencial de la mà d’una nova D.A.N.A.

Anem informant!!!🌦⛈️🌧🍂🍂🌦🌧

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando