Per Nando

16/10/2024

Quines tempestes ahir!!! Nous canvis dijous i per a la setmana que ve?⛈️🍂🍁⛅️⛈️🌥

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Nova recomanació setmanal!!!

Vols una estació meteorològica que siga professional i la vols només per a casa i saber en cada moment les dades exteriors i interiors del teu domicili? Ací tens l’estació Meteorològica Voksun, amb sensor digital, previsió del temps, Baròmetre, Termòmetre Higròmetre, color negre. Si t’agrada l’oratge no pots pedre aquesta oportunitat recomanada per METEOPOBLE punxant a la imatge de dalt👆👆🤓😉🍂🌧⛈️

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Precipitacions que deixen acumulats de fins a 150 mm a comarques de la mitad nord del territori Valencià, ara que? Nous canvis dijous, però i la setmana que ve?

Bon dia!!! Dimecres 16 d’octubre del 2024, mentres a les comarques del sud del territori Valencià ahir només van caure 4 gotes per embrutar els cotxes, ahir el divertiment va ser màxim a la província de València i Castelló, on les tempestes a partir de migdia vesprada varen ser molt intenses i generals a l’interior.

En les últimes seqüències del satèl·lit i radar ho podem comprovar millor i podem veure com la nuvolositat i les tempestes creixen amb energia sobretot a la província de Castelló i nord de València ahir de vesprada, deixant acumulats dignes de menció.

Ara mateix el cel està pràcticament ras al sud, mentre que al nord esta prou més núvol i inclús amb algunes precipitacions dèbils per l’interior de Tarragona.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS ⛈️🌧🍁

Precipitacions més que importants les registrades ahir i que ho corroboren les estacions de la Meteoxarxa d’Avamet.

Fins a 154mm a la població de Xodos, 137 mm a Vistabella del Maestrat, 118 mm a Villar del Arzobispo, 101 mm a Llíria, 86 mm a Sacanyet, 78 mm a L’Alcora, 77 mm a Fanzara, 75 mm a Casinos o Onda, entre molts altres. Pluja molt benvinguda cap a les nostres terres, però encara molt insuficient, perquè a les comarques del sud no ha plogut gens.

PREVISIÓ HUI🌬🌬

Canvi radical de l’oratge per a hui amb una nova borrasca que començarà a circular pel nord de la península i ací a casa nostra ens portarà vent de ponent que bufarà fort per l’interior i una important pujada de termòmetres que farà que de nou podem aplegar als 30°C a les zones més habituals.

NOUS CANVIS ENTRE DEMÀ I DIVENDRES 🔵⏬️🌦🌦🍁🍂

El pas d’eixa borrasca pel nord farà que demà tinguem un nou canvi important de l’oratge, però serà sobretot amb la davallada dels termòmetres amb eixe gir de vents més amestralats i el pas d’una massa d’aire més freda farà desplomarse tant les màximes com les mínimes entre 4-8°C respecte a hui.

Tindrem el pas d’un front entre demà i divendres que inclús podrà deixar alguna gota o ruixat molt poc important per l’interior nord del territori Valencià, però que inclús podrà ser un poc més consistent pel nord de Catalunya i inclús amb alguna nevadeta per els Pirineus.

CAP DE SETMANA I PRÒXIMA SETMANA ☀️☀️⛅️☁️🌧⛈️🌦

El cap de setmana manarà l’anticicló i per tant predominara el sol a pràcticament tota la Façana Mediterrània, les temperatures tendiran a pujar un poc respecte la baixada que patirem a partir de demà. El vent si que encalmara i bufarà fluix.

La pròxima setmana la començarem amb sol, però caldrà vigilar quin moviment vol fer l’anticicló cap a mitjans setmana, perquè ens podrà portar llevant i en una mica de sort podrà entrar aire fred en altura i inclús alguns models insinuen la tornada de les pluges a casa nostra.

Esta última situació no està confirmada i caldrà anar seguint les pròximes actualitzacions, per vore cap a on encaminen les tendències eixos moviments i vore si tornen eixes precipitacions a la franja Mediterrània.

Per tant!!! Seguimeeeeeeent

FINS DEMÀ!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando