Per Nando

15/10/2024

Hui dia de precipitacions intenses🌧🌧🌧⛈️⛈️🍂🍁

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Nova recomanació setmanal!!!

Vols una estació meteorològica que siga professional i la vols només per a casa i saber en cada moment les dades exteriors i interiors del teu domicili? Ací tens l’estació Meteorològica Voksun, amb sensor digital, previsió del temps, Baròmetre, Termòmetre Higròmetre, color negre. Si t’agrada l’oratge no pots pedre aquesta oportunitat recomanada per METEOPOBLE punxant a la imatge de dalt👆👆🤓😉🍂🌧⛈️

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Plou pel litoral del territori Valencià de manera dispersa, però atenció, perquè tenim avís groc activat i les pròximes hores plourà i molt en les següents comarques.

Bon dia!!! Dimarts 15 d’octubre del 2024, comencem jornada pendents del cel i dels primers ruixats que s’estan donant ara mateix per les comarques del litoral i que aniran fent-se més les generals les pròximes hores, un dia gris on els acumulats de precipitacions podran ser importants en alguns sectors de la mitad nord.

Primer que res mirem satèl·lit i radar i veiem eixos nuclis de precipitació que ara mateix afecten punts del litoral del nostre territori, coses de moment molt dèbils, però que aniran a més les pròximes hores. Mentrestant ens alcem amb el cel molt cobert i es pot apreciar bé al satèl·lit el gir de la Borrasca que es situa per l’estret de Gibraltar.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS

( PROVISIONALS )🍂🌧🍁

FONT AVAMET

De moment res a destacar en quan a les precipitacions al nostre país, com veieu precipitacions inapreciables de moment al sud del nostre territori i que deixen els miserables 3 mm al Real de Gandia, Callosa d’en Sarrià, Vilallonga, Xixona , Villena o la Torre de les Maçanes, més de 2 mm a Gandia, Macastre, Quesa, Benifallim, Polop, Xella o Benasau, entre altres. De moment dades provisionals perquè encara té que ploure fort, però no a tots els llocs.

PREVISIÓ HUI🌧⛈️🍂🍁

AVISOS HUI

Hui on menys plourà de la Mediterrània serà a les Illes Balears i a la meitad sud del territori Valencià, però atenció a la meitad nord del nostre territori i Catalunya perquè els ruixats i les tempestes afectaran de manera més general i les pròximes hores ho podrà fer de manera intensa i en forma de tempesta.

Aemet manté actius avís groc a les comarques del nord de València i província de Castelló, així com el sud de Tarragona i la part de més al nord-oest de Catalunya, per eixes precipitacions que poden acumular fins a 20 mm en una hora. Esteu atents!!!

RECOMANADA PER METEOPOBLE!!!🌧⛈️🍁

Te’n vas a la muntanya a fer esclatassangs i tens por de banyar-te en dies de pluja com demà? Ací tens, abric impermeable per a home, jaqueta per a la pluja, paravents lleuger, es a dir jaqueta Informal de tardor per a Senderisme i pesca que ara tens amb un 24% de descompte punxant en la imatge de dalt😉🍂🍁🍂🍁🍂🍁⛈️🌧⛈️🌧👆👆👆👆👆👆

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES⛅️☀️🌬

Previsió demà.☀️⛅️🌡🌬

Atents a demà, perquè el vent de ponent començarà a bufar amb força. La inestabilitat que tindrem hui anirà traslladant-se cap al nord de Catalunya i poc a poc anirà desapareixent quedant algun ruixat residual per el Principat Català.

A nosaltres com he dit el que més notarem es el vent de ponent que començarà a bufar moderat a fort i farà pujar els termòmetres al voltant del 30°C. Tindrem intervals nuvolosos, però sense més transcendència.

Previsió dijous, divendres i dissabte.❄️🍁🍂⏬️🔵🌦

A partir de dijous el pas d’un embossament d’aire fred pel nord farà baixar les temperatures de manera prou acusada al portar una massa d’aire més freda en capes altes, com eixe embossament vindrà acompanyat de vents de mestral secs, serà difícil vore ploure al territori Valencià, només per l’interior podria escapar-se alguna gota.

On si esperem més ruixats serà per Catalunya on localment podran tindre certa intensitat i a més podran produir-se algunes nevades en els punts més alts dels Pirineus Catalans més occidentals.

I a partir de diumenge se’ns tira l’anticicló al damunt, una situació Anticiclònica que caldrà seguir la seua evolució, perquè la pròxima setmana podria ascendir cap a Centre-Europa i podria aportar vent humit de llevant i ja vorem si amb inestabilitat en altura, situació que vigilaré les pròximes eixides i anirem informant com tots els dies a les previsions que fem a Meteopoble.

De moment hui toca satèl·lit i radar, on sembla que les precipitacions més importants és donaran al nord de València i província de Castelló.

Seguimeeeeeeent!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando