Per Nando

11/10/2024

Canvi dràstic en les previsions, però…….

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

El pluviòmetre d’alta qualitat amb sensor exterior professional per mesurar precipitacions i temperatura té una gran pantalla amb dades de temperatura, humitat, hora i un histograma gràfic.

El sensor exterior determina dades detallades sobre el mesurament de la pluja i els valors exteriors com ara la temperatura i la humitat.  Les precipitacions es poden mostrar cada hora, diària, setmanal, mensual i com a valor anual. És la recomanació setmanal de Meteopoble i ara mateixa el pots adquirir amb un 37% de descompte punxant a la imatge👆👆👆😉😉😉🌧🌧

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Com varem anunciar ahir de vesprada, les opcions de pluja per a diumenge-dilluns desapareixen, però dimarts creix eixa opció i ja vorem després.

Bon dia!!! Divendres 11 d’octubre del 2024, després de la gran rebaixada dels models meteorològics de les esperades pluges per a diumenge-dilluns i que ahir ho fulminaven per complet, a causa d’un moviment més cap al sud-oest de la Gota freda per finals de setmana i dilluns, cal dir que continuem observant els models meteorològics i no cal tirar la tovalla tan prompte, ara després sabreu el perquè.

Però primer que res mirem satèl·lit i ara mateixa estem en terra de ningú, per tant ens alcem amb cel poc núvol, encara que demà començarà a complicar-se un poc la situació meteorològica.

Però també mirem les imatges d’ahir de l’Huracà Milton que va deixar almenys 10 morts a Florida, provocats per tornados relacionats amb la tempesta al comtat de St. Lucie. A més, el cicló ha causat inundacions massives, afectant més de tres milions de llars amb talls de subministrament elèctric i ocasionant greus danys en infraestructures. Ara L’huracà ja es troba en aigües Atlàntiques i ha passat a categoria de tempesta tropical després de deixar el caos a la majoria de poblacions de Florida oest i central.

MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ACTUALS ⏬️🔵🍁

FONT AVAMET
FONT AVAMET

Màximes i mínimes que han baixat respecte als últims dies i deixant ahir temperatures per davall dels 30°C a la majoria d’observatoris, el vent de ponent va anar afluixant i això va afavorir que les temperatures no pujaren tampoc tant

Destaquem els valors màxims a les comarques litorals com els 29°C de Parcent o els 28°C de Oliva, València, Dénia o El Verger.

La nit també ha refrescat i han baixat els termòmetres a totes les poblacions del nostre territori, deixant colors més blaus o verdosos al mapa elaborat per Avamet i no tan engrogits com els últims dies.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA I DILLUNS🌦⛅️☁️🍂

Mapa símbols dissabte 🌦⛅️

Mapa de símbols diumenge-dilluns ⛅️⛅️⛅️🍂🍂

Bé, demà canvia un poc el panorama amb el despenjament de la D.A.N.A a l’oest peninsular podrem tindre desde bon matí algun ruixat o tempesta puntual sobretot pel nord del nostre territori i Catalunya, però seran coses molt poc importants.

Els canvis en les previsions es confirmen per a diumenge-dilluns, després de dies anunciant pluges, ahir els models van començar a enviar eixa D.A.N.A cap al sud-oest peninsular i per tant, fora del seu radi d’acció. Aleshores, tant diumenge, com dilluns pròxim, no esperem precipitacions i sols tindrem pas de núvols sense més conseqüències, diferència del mapa de símbols que vos mostrava ahir per a dilluns al que vos mostre hui. Mare meua!!!

ATENTS DIMARTS I RESTA DE SETMANA 👀🍁🍁

Mapa simbols dimarts.

A partir de dimarts la D.A.N.A que estarà sobre el sud-oest peninsular s’acostara cap a nosaltres a mesura que anirà incorporant-se cap a la circulació general, però sembla que amb eixa transició farà que tinguem un dia més ennuvolat i amb precipitacions que podran ser localment moderades, però això sí, molt irregulars.

Caldrà estar molt pendents del despenjament d’una nova Gota Freda el proper dijous cap a l’oest peninsular, perquè depenent la seua trajectòria podríem parlar de precipitacions cap a divendres de la propera setmana, tot això caldrà seguir-ho els propers dies, perquè sabeu que els seus moviments també ens poden deixar en un pam de nas com la D.A.N.A que circularà pel sud aquesta setmana.

Per últims vos deixe imatges de noves Aurores Boreals que s’han pogut veure aquesta nit a diverses poblacions del nostre territori, està en qüestió és de la població d’Ontinyent i ha estat fotografiada per Pau. Gràcies per l’aportació.

Nosaltres tornem demà, esperem que amb més i millor i esperem que la maledicció es trenque per fi prompte, perquè un no és pot fer il·lusions de vore ploure, encara que com ho porte mamat desde menut, es impossible deixar aquesta afició ploga o no ploga.

FINS DEMÀ!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando