Per Nando

26/09/2024

Després d’Aitor, una D.A.N.A o Vaguada podrà complicar l’oratge la pròxima setmana 🌀🍁🍂⛈️🌧

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.
Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Després de la pujada i baixada de termòmetres tan acusada que esperem els pròxims dies, tornem a estar molt pendents dels possibles canvis per a la setmana que ve.

Bon dia!!! Dijous 26 de setembre del 2024, quina calor ahir, però quina calor estem patint esta nit i sobretot quina calor esperem el dia de hui, però també encara com, açò durarà ben poc, perquè tenim canvis tèrmics a la vista i també vigilem possibles canvis més acusats per a la setmana que ve.

Primer que res mirem satèl·lit i observem com la Borrasca AITOR ja comença a donar de si amb nuvolositat abundant a tota la part nord-oest peninsular, on ja registren precipitacions quantioses per aquella zona. A nosaltres eixos núvols ens arriben desgastats i per tant no li donen la mínima importància.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ACTUALS 🌡🌬🌤⛅️🍁

FONT AVAMET.

Màximes estivals el dia d’ahir que deixen eixes temperatures més altes al sud i les comarques centrals amb eixos valors per damunt dels 30°C. Atents que hui encara pujen més com vorem ara després a la previsió.

Però, mentestant ahir destaquem les màximes més elevades que son els 33°C d’Oriola, 32°C a València o Sumacàrcer, els 31°C de Favara, L’Eliana, Alzira, Palma de Gandia, La Pobla Llarga, Canals, Almenara, Albalat dels Sorells, Alginet, Cotes i Gavarda o els més de 30°C a poblacions com Betera, Montcada, la Pobla de Farnals, Manises, Alcàntera del Xúquer, Castelló, Llocnou d’en Fenollet o Bigastre.

Nit prou càlida i engorrosa per a dormir, però com ja meu preveia que anava a ser una nit dura, sobretot a les comarques centrals i litoral amb mínimes entre els 24-26°C, l’aire acondicionat ha fet el seu efecte per a deixar-me descansar durant tota la nit.

Això sí, per l’interior no els ha fet falta, encara que les mínimes també han pujat i les més baixetes s’han quedat al voltant dels 12°C a Vilafranca, 13°C a Morella, Ares del Maestrat, Bocairent o Villena. Al voltant dels 14°C-15°C a Vallibona, El Toro, El Pinós, Sant Mateu, Confrides, Sorita, Onil, Villena, Agres,Forcall, Benassal o Sant Mateu entre altres

PREVISIÓ HUI

Hui ponentada a la vista amb ràfegues de vent terral que estaran al voltant dels 40/60 km a totes les comarques més centrals i interiors i que puntualment podran arribar als 80/90km en algun punt alt de l’interior nord.

Aquest ponent recalfat farà pujar els termòmetres a tota la Façana litoral del nostre territori, on esperem màximes que podran quedar-se ben aprop dels 35°C o inclús superar-los. Atents que la pròxima nit també serà càlida i les mínimes no baixaran dels 20-24°C a les comarques més litorals.

Esperem un dia amb alguns núvols des de ponent que no esperem deixen precipitacions, però en general el sol serà l’autèntic protagonista.

PREVISIÓ DEMÀ I CAP DE SETMANA ⛅️🌤🍁🍂⏬️⏬️🔵

ANOMALIES TÈRMIQUES A PARTIR DE DEMÀ.
VARIACIÓ MÀXIMES PER A DEMÀ.
MAPA DE SIMBOLS DEMÀ I CAP DE SETMANA

Atents que demà començarà eixa baixada tèrmica que tant agrairem i que sobretot notarem més a partir de dissabte, on les màximes quedaran mes al voltant dels 20-25°C mentre les mimimes per fi quedaran al voltant dels 10-15°C de manera generalitzada.

La Borrasca Aitor continuarà deixant molt mal oratge al nord peninsular i part més nord-oest, però nosaltres continuarem amb oratge estable i sense apenes nuvolositat, situació que s’allargarà a inicis de la pròxima setmana amb una pujada de termòmetres.

POSSIBLE CONFIGURACIÓ PRÒXIMA SETMANA.

Atents!!! Perquè justament la pròxima setmana i coincidint amb l’entrada del mes d’octubre, podríem tindre canvis a causa de la retirada de l’anticicló que ens entrarà pel sud entre dissabte-dilluns i anirà desplaçant-se cap al Mediterrani més oriental. Possiblement al darrere el despenjament d’una D.A.N.A o solc d’aire fred ( Vaguada ) farà que puga créixer la inestabilitat amb una nova situació de tempestes fortes al Mediterrani, que ens podria afectar a partir de dimecres i dijous de la pròxima setmana.

Tot açò caldrà definir-se encara, però per això està ací Meteopoble, per a que cada mati observe els mapes i intente transmitir que es el que veu i contarvoseu a tots vosaltres, isempre en Valencià.

Encara que tenim governs que estan en contra de la nostra llengua i les nostres identitats, a Meteopoble continuarem defensant la nostra terra tant peculiar i amb un idioma propi i molt valuós.

No és el mateix dir el Tiempo que l’oratge, no es el mateix dir la lengua que la nostra llengua. Disculpeu, però és que defense tant la nostra terra que se’n fa molt difícil que ens governen gent que no parlen i no defensen el Valencià.

Dit açò perquè si no meu calle rebente, continuem parlant de l’oratge i atenció perquè la pròxima setmana podrà tornar la inestabilitat.

SEGUIMEEEEEEENT!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando