Per Nando

24/09/2024

Important pujada i baixada de termòmetres i novament pendents de les tendències 🍁🍂👀⏬️🔵🌦🌧⛈️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.
Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Setmana de contrastos tèrmics i on passarem un dia d’autèntic estiu el dimecres i dijous a una important davallada de termòmetres el dissabte, on inclús patirem fred per la nit, però atenció als models i les noves tendències pròxima setmana.

Bon dia!!! Dimarts 24 de setembre del 2024, comencem jornada amb una nova previsió meteorològica i sobretot de les màximes que es donaran entre demà i dijous, amb una ponentada que farà enfilar els termòmetres per damunt dels 35°C. També en aquesta previsió de hui, estarem molt pendents de les possibles tendències per a la pròxima setmana.

Però primer que res mirem satèl·lit, després de la nuvolositat que inclús va deixar algunes precipitacions molt localitzades i molt poc importants el dia d’ahir, ara mateixa i quan son les 4 de la matinada el cel està pràcticament ras i sense cap núvol que puga portar conseqüències cap a les nostres terres, llevat de Catalunya on la nuvolositat és més abundant, però són núvols que no deixen precipitacions.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ESTA NIT🌡🔴🔵

MÀXIMES AHIR,FONT AVAMET

Ahir va tornar la calor després d’uns dies de respir tèrmic, encara que com després veurem les màximes més importants és donaran a partir de demà i sobretot dijous quan el ponent farà de les seues.

De moment ahir les màximes més importants és van donar a poblacions del sud i de les comarques centrals i destaquem els quasi 33°C d’Oriola, 31°C a Coix, Almoradí, Crevillent, Redovà, Cotes, Albatera o Formentera del Segura, més de 30°C a Sumacàrcer, Bigastre, Asp, Canals, L’Alcúdia, Gavarda, Alzira, Càrcer, Guadassuar, Ontinyent o Elx, a més van quedar ben aprop dels 30°C a Castelló de Rugat, La Pobla Llarga o Benigànim.

MÍNIMES FINS LES 4 DE LA MATINADA.

En quant a les mínimes el nostre territori si que hi ha molta variabilitat i mentre que al litoral ronden els 20°C, a les comarques de l’interior nord el mercuri es queda per davall dels 10°C.

Destaquem com a mínimes més baixetes els 6°C de Vilafranca, 7°C de El Toro o Vistabella del Maestrat, 8°C a la Pobla de Benifassà, Xodos, Castielfabib, Alapont o Camporrobles o els 9°C d’Agres, Bocairent o Fuenterrobles entre altres.

PREVISIÓ PROXIMS DIES, ATENCIÓ DEMÀ I DIJOUS 🌤🌬🌬🌡

La situació meteorològica per als pròxims dies apenes variarà respecte al cel, hui es mantindran inclús les temperatures molt paregudes a les d’ahir, però atenció a demà i dijous perquè el reforçament del ponent amb ràfegues entre 40-60 km/h farà que les màximes es disparen per damunt dels 35°C a la costa de la província de València i les comarques centrals. Atenció més cap al dijous on inclús el termòmetre podrà acostar-se aprop dels 38°C.

A PARTIR DE DIVENDRES COMENÇARÀ UNA DAVALLADA DEL MERCURI🔵⏬️🍂🍁

A partir de divendres el canvi de la massa càlida per una més freda farà que les temperatures tiren cap avall, però serà dissabte quan patirem eixa baixada del mercuri més acusada i probablement les màximes no superen els 25°C a cap indret, sobretot atenció a la nit de dissabte a diumenge on pràcticament tot el territori tindrà mimimes per davall dels 15°C i pràcticament tot l’interior quedarà amb mimimes per davall dels 10°C.

La situació meteorològica serà d’estabilitat, però no descartem alguns núvols que inclús podran deixar alguna gota localitzada i sense importància.

I LES TENDÈNCIES PER A LA PRÒXIMA SETMANA?🍁🍂⏬️🔵🌤⛅️🌦🌧⛈️

Els inicis de la pròxima setmana continuarem amb estabilitat, però caldrà fixar-seiç perquè l’anticicló vol pegar a fugir lluny de la península Ibèrica, com mostren els models meteorològics, perquè si això acaba ocorreguent, es possible que puguem tindre més possibilitats de que ens acaben afectant nous solcs d’aire fred i amb possible inestabilitat.

Però com sabeu ja parlem de plaços molt llargs en meteorològia i tampoc tenim massa indicis d’un canvi de patró clar, per tant, continuarem esperant els pròxims dies per vore si els models ens defineixen alguna cosa més clara, per a la pròxima setmana.

Mentrestant cuideu-se, que torna la calor, això sí, sembla que no per massa dies.

FINS DEMÀ!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando