Per Nando

22/09/2024

Passada la tempesta, hui comença la tardor. Que ens farà?🌥🌤⛅️🌦⛈️🌧⚡️💥

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.
Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Tempestes que les últimes hores I gràcies a la D.A.N.A han deixat acumulats importants en alguns sectors, però i ara que? En les previsions de Meteopoble ho desxifrem.

Bon dia!!! Diumenge 22 de setembre del 2024, a les 14:44 comença oficialment la tardor, encara que nosaltres, tant aficcionats com Meteoròlegs i meteorològicament parlant comença el dia 1 de setembre. Doncs bé, aquesta estació ens acompanyarà fins el diumenge 22 de desembre que entrarem oficialment a l’hivern.

Però ens centrem en les imatges del satèl·lit i radar de les últimes hores i encara tenim molta nuvolositat a causa de la D.A.N.A que continua al nord, però ja comença el seu reabsorbiment cap a la circulació general i per tant la mascletada final la varem tindre ahir amb alguns acumulats importants com ara veurem a continuació.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS 🌧🌧

Novament ahir la traca final deixava els acumulats més importants al nord del nostre territori, on fins aquesta nit s’han produït algunes tempestes importants, per tant,t aquest episodi i sumant tota la setmana, deixa registres molt bons a les comarques del nord i sud de Catalunya i molt més localitzades i menys importants a la part sud del territori Valencià i la part nord i interior del territori Català.

Però bé, destaquem les precipitacions més importants del dia d’ahir que deixen fins a 120 mm a Benicàssim, 100 mm a Cabanes o la Pobla de Tornesa, 97 mm a Catí, 87 mm a la Torre d’en Besora, 86 mm a Borriol o Les Useres, 83 mm a La Serratella, 80 mm a L’Alcora o La Vall d’Alba o eixos més de 70 mm a Ares del Maestrat, Almassora o Castelló de la Plana. A més una trompada forta amb bona cosa de llamps deixava ahir de vesprada fins a uns 25 mm en molt poc de temps, però en general la situació al sud va ser prou decepcionant.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ ⛅️🌦

La D.A.N.A retrògrada que ens ha deixat bona cosa de pluja sobretot a les comarques de més al nord, com veieu a les imatges anirà desapareixent del nord peninsular entre hui i demà, reincorporant-se a la circulació general. Al darrere ens entrarà una massa d’aire més estable i càlida.

Per tant començarem la tardor amb menys inestabilitat que el dia d’ahir, encara que entre hui i demà encara podem registrar algun ruixat que podria ser localment intens per les zones del litoral de Catalunya i està vesprada alguna tronada per la província de Castelló i algun ruixat dèbil per les muntanyes del nord d’Alacant.

Demà per la vesprada la inestabilitat anirà desapareixent per compet cap al nostre territori, però podríem tindre tempestes intenses a les Illes Balears, encara que la tendència és anar millorant la situació d’inestabilitat.

A PARTIR DE DIMARTS PONENT🌬🍂🌤⛅️🍁

A partir de dimarts-dimecres el que més notarem es el canvi de patró atmosfèric amb desfilada de núvols des de ponent i una pujada de termòmetres que ens farà tornar a viure un any més l’estiuet de Sant Miquel. Com he dit el sol serà el protagonista i la pujada de termòmetres amb màximes que podran superar novament els 30°C

Això sí, de cara el cap de setmana pròxim tornaran a baixar de manera decidida les temperatures màximes i mimimes i per tant caldrà anar un poc més tapat per a eixir al carrer.

Les tendències per a començar Octubre encara no estan massa clares, però des de Meteopoble anirem informant al llarg de la pròxima setmana.

Encara que se que molts som els que ens hem despagat amb la poca pluja caiguda en les nostres poblacions, Meteopoble ha intentat aproximar-se al màxim possible, perquè la veritat que aquest últim episodi els models mesoescalars han sigut un desgavell i cadascú anava per un costat i ens ha fet molt difícil fer una previsió certera. Això si, Meteopoble continua treballant i ara si esperem que la pròxima siga un bon temporal de llevant que regue tot el Mediterrani, desde la costa fins a l’interior, ens fa falta més pluja.

FINS DEMÀ!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando