Per Nando

21/09/2024

ATENCIÓ!! Avisos ampliats, dia de tempestes fortes o molt fortes i generalitzades.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.
Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Ruixats intensos estan descarregant ara mateixa amb força . Avisos importants activats per pluges que poden ser inclús torrencials, pedra gran i trombes marines. Les precipitacions seran generals.

Bon dia!!! Dissabte 21 de setembre del 2024, actualitzen els models mesoescalars per al dia de hui i actualitzem nosaltres també en un dia on podrem dir que serà la mascleta final d’aquest episodi inestable i que sense catalogar-se com un temporal, ha regat bona part de la Mediterrània i encara no ha dit l’última paraula.

Ens alcem i el primer que fem és mirar el satèl·lit i radar meteorològic,ho fem amb nuvolositat hui cap a les nostres terres, que acabarà per tapar el cel en les proximes hores, també tenim algunes precipitacions enganchades a la costa de València,Castelló i sud de Catalunya.

Atents!!! Perquè les pròximes hores la inestabilitat anirà a més i els ruixats i tempestes aniran generalitzant-se.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS 🌧⛈️

FONT AVAMET

Les últimes hores han estat les menys inestables de les últimes jornades com estava previst, però així i tot encara tenim rogles que s’han banyat i deixen fins a 53 mm a Orxeta, 42 mm a Olocau del Rei, 38 mm a Vinaròs, 36 mm a Énguera, 35 mm al Castell de Guadalest, 33 mm a València, 31 mm a Sella, 24 mm a les Coves de Vinromà, 21 mm a Finestrat, 16 mm a Peníscola o els 13 mm de Xixona.

PREVISIÓ HUI, ATENCIÓ LES PRÒXIMES HORES ⛈️🌧🧊🌪

Com he dit atenció al dia de hui i les pròximes hores on en qualsevol moment les tempestes poden aparèixer per la província de Castelló i sud de Catalunya i deixar fortes precipitacions que no descartem que puguen superar els 100-150 mm en molt poc de temps. De cara a migdia o vesprada eixes tempestes també apareixeran en les comarques del sud de la província de València, es a dir, sud de València i província d’Alacant, hui també tenen eixes paperetes i les precipitacions amb tempesta podran ser fortes o molt fortes i deixar acumulats decents per aquesta zona.

De cara la vesprada eixes tempestes aniran també desplaçant-se cap a les Illes Balears on també tindran la seua mascleta final.

ATENCIÓ!!! Aemet manté actius l’avís taronja a la província de Castelló; sud de Catalunya per precipitacions que poden superar els 100-150mm en poc de temps, mentre les Illes Balears poden caure fins a 50 mm en una hora i a més amb probabilitat de pedra gran i trombes marines.

A la resta del territori Valencià tenim avís groc per pluges i tempestes que podran deixar més de 20 mm en una hora. Així que precaució en les zones de més risc el dia de hui.

PREVISIÓ A PARTIR DE DEMÀ I SETMANA VINENT 🌥🌤⛅️🌦🌀🍁

Demà comença la tardor i encara tindrem una mica d’inestabilitat residual pel litoral del nostre territori i sud de Catalunya i sobretot per les Illes Balears, però la tendència és anar retirant-se de cara el dilluns tota eixa inestabilitat i donar pas a un oratge més estable al Mediterrani.

Avancem també que a partir de dimarts començarà a manar el ponent i patirem una pujada del mercuri que novament farà alçar els termòmetres per damunt dels 30°C, però atenció, perquè el proper cap de setmana tornaràn a baixar de la mà d’una llengua d’aire fred que podria portar noves pluges mo massa importants en un principi.

Però ara cal estar pendents del dia de hui, Meteopoble te festa i per això hui si, Meteopoble.com està de seguiment amb tots vosaltres.

PRECAUCIÓ!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando