Per Nando

26/07/2024

Actualització!!! Calor que apretarà més a partir de dilluns.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les màximes baixaran encara un poc més durant el cap de setmana, però atenció a partir de dilluns.

Bon dia!!! Ahir ja varem notar la baixada de termòmetres, però així i tot les temperatures màximes encarà van donar registres de 35°C a diferents observatoris de les comarques centrals com ara després vorem. Les nits també son càlides i es fa molt difícil agafar la són en pràcticament totes les comarques litorals i prelitorals, on les brises no deixen baixar massa el mercuri.

Però com tots els matins el primer que fem és mirar satèl·lit i podem observar per a variar com la nuvolositat és escassa fruit de l’anticicló comú que s’ha instal·lat en la península Ibèrica i fent honor a l’època estival. Així continuarem els pròxims dies i pràcticament amb absència d’inestabilitat en tot el territori penínsular, així i tot amaneixem amb algo de nuvolositat per l’interior de Castelló i que ahir de vesprada encara van deixar alguns ruixats o alguna tronada molt locals que van acumular fins a 7 mm a Castielfabib.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR!!!

Les màximes d’ahir i encara que van baixar entre 4/6°C, encara van deixar registres superiors als 35°C a nombroses poblacions sobretot del sud del territori Valencià.

Destaquem entre 36-37°C a Aiora, Requena, Beneixama, Villena, Ademús, Alcoi, Sorita, Agres, Balones, Gorga, Banyeres de Mariola o Villena entre molts altres que es destaquen a la taula elaborada per Avamet.

CAP DE SETMANA AMB TEMPERATURES MÉS AGRADABLES ⏬️🔵🌥🌤

ANOMALIES TÈRMIQUES PRÒXIMS DIES.

Cap de setmana estable i assolellat, però amb temperatures més normalitzades per a l’època en que ens trobem i que estaran compreses en valors entre 30-35°C i res a veure en els del cap de setmana passat on varem tindre màximes compreses entre 40-45°C i una ponentada que no es podia ni eixir al carrer, però això mateixa disfruteu d’aquest cap de setmana del sol i la platja, perquè la calor tornarà a apretar a partir de dilluns.

ATENTS!!! PERQUÈ ENTRE DILLUNS-DIJOUS PODRÀ FER MOLTA CALOR!!🔥🟠🥵

Bé, com he dit, a partir de dilluns una nova massa càlida ens començarà afectar i tornarà a fer pujar les temperatures entre 35-40°C.

També he de dir que les últimes eixides han afluixat prou l’afectació d’esta massa càlida en terres peninsulars i per tant no veiem una situació tan extrema com fa uns dies i per tant ( de moment ) descartant que siga la tercera onada de calor del 2024.

Això si, calor en farà a partir de dilluns amb màximes que oscil·laran entre els 35-40°C fins, allà el divendres pròxim on una massa d’aire un poc més templada farà baixar novament el Mercuri.

Tot això, sense perspectives de pluges ni tempestes de moment, perquè la pròxima setmana si que creix la possibilitat que les tronades puguen afectar punts de l’oest peninsular.

Nosaltres tenim que seguir esperant!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando