Per Nando

17/07/2024

Atenció es confirma una onada de calor, fins a 45°C al nostre territori?🔥🥵🔥🥵🔥🥵

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Es confirma una onada de calor que començarà demà i sembla que a nosaltres ens portarà una potent ponentada el dissabte.

Bon dia!!! Dimecres 17 de Juliol del 2024, aprofiteu esta mínima davallada dels termòmetres que va començar ahir, perquè atenció que el proper dissabte tindrem una ponentada d’eixes que et toquen ben cap dins, ,ara després definirem quines seran les comarques on esperem eixes temperatures més càlides.

De moment el primer que fem és mirar satèl·lit, hui amaneixem sobretot per les comarques centrals del territori Valencià en alguns núvols baixos que inclús no descartem que puguem deixar alguna gota per comarques com la Safor, La Marina Alta o les Riberes, coses molt poc significatives i inapreciables. Durant el migdia o la vesprada els núvols es trencaran i deixaran lluir el sol a tota la zona Mediterrània.

MÀXIMES AHIR!!!

FONT AVAMET.

Després dels 42°C de dilluns ahir ja varem tindre un alivi tèrmic, això sí, la basca que feia apenes ens ho agraeix als que deveres patim en la calor. Hui serà un dia paregut de valors tèrmics i a l’espera de la pujada que esperem per al dia de demà i dies veniders.

Però abans destaquem les màximes més elevades del dia d’ahir que van deixar fins a més de 35°C a poblacions com El Genovès, Villena, Requena, Callosa d’en Sarrià o Ademús, també valors superiors als 34°C a pobles com Villena, El Pinós, Altea, Finestra, Castielfabib, Oriola, Salines, Saix o Sella entre altres.

ATENCIÓ AL DISSABTE, PONENTADA🌬🌬🌬🔥🥵🔥🥵🔥🥵

TEMPERATURES A 850HPA DISSABTE.
MAPA SIMBOLS DISSABTE

Com he dit abans a partir de demà tornaran a pujar els termòmetres a tot el territori Valencià amb registres entre 30-35°C de manera general, novament les comarques centrals, sud de València I nord d’Alacant seran on les màximes podran tocar els 40°C.

Atenció perquè està primera onada de calor del 2024 que afectarà a bona part del sud, centre i est peninsular tindrà el moment més algid en els cap dels Valencians el dissabte. Amb el ponent en marxa farà que comarques com la Canal de Navarrés, La Costera, La Vall d’Albaida, La Safor o inclús la Marina Alta tinguem de manera general temperatures per damunt dels 40°C i inclús amb valors de 45°C a poblacions de la Costera.

Serà un dia d’autèntic infern i la nit de dissabte a diumenge es molt probable que tinguem mínimes de vora 30°C a les comarques abans esmentades i sense descartar algun rebento tèrmic. El sol serà el predominant de la jornada, però no descarte alguna tronada seca en punts de l’interior nord del territori Valencià.

A partir de diumenge començaran a baixar molt poc a poc, però amb perspectives que pugen tornar a pujar de cara dimarts-dimecres de la setmana que ve.

Per tant paciència i sobretot prepareu-vos per al proper dissabte 🤦🤦😱😱🥵🥵🔥🔥🔥🔥

FINS DEMÀ!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.

Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando