Per Nando

7/07/2024

El monstre ja s’intueix i les màximes de 40°C també. Atents a la pròxima setmana.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Després de les tempestes d’ahir, caldrà fixar-se en la dorsal Africana que ens portarà una setmana prou potent.

Bon dia!!! Diumenge 7 de Juliol del 2024, novs situació tempestuosa que finalment va deixar tempestes prou generals a la part més oriental penínsular i amb certa força a la part d’Aragó i les comarques Lleidatanes de Catalunya. Nosaltres també ens van afectar amb ganes i les últimes hores tenim registres importants de precipitacions, que ara després repassarem.

Primer que res i com tots els matins vos mostrem el satèl·lit i radar de les últimes hores i se pot apreciar eixes tempestes, que creuaven ahir entre la vesprada-nit, per les comarques d’Aragó, Catalunya i el territori Valencià. Ara mateixa queda nuvolositat que inclús pot deixar algunes precipitacions dèbils i localitzades per les comarques més litorals, del territori Valencià i Catalunya. De vesprada inclús no descartem la formació d’alguna tempesta aïllada per les zones de l’interior, però coses molt poc significants.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!

FONT AVAMET

Si ens en anem a la Meteoxarxa d’Avamet de aquesta setmana passada, podem comprovar com novament les estacions del nord de la província de València i província de Castelló son les que més pluja han arreplegat en el últim episodi de tempestes.

Destaquem els 117 mm a Villar del Arzobispo, 88 a Utiel, 74 mm a Xodos, 72 mm a Massanasa o València, 70 mm a Càlig, 70 mm a Cirat , entre altres. Totes estes quantitats son pràcticament del passat dilluns, perquè ahir les tempestes al nostre territori van fer molt de soroll, però poca pluja.

I ARA QUE?🤦🤦👀👀🔥🔥🔥🔥

AIRE CÀLID A UNS 850HPA PRÒXIMA SETMANA.

A partir de demà novament el sol i la calor anirà guanyant protagonisme cap a les nostres comarques, però caldrà prestar atenció a la massa càlida que s’en tirarà al damunt provinent del nord d’Àfrica i que farà pujar els termòmetres entre 35-40°C a partir de dimarts i mínim fins el pròxim cap de setmana.

Així que en resum, la calor apretara i prou a les nostres terres la pròxima setmana i Juliol començarà a fer honor al seu comportament habitual, que es de ser un dels mesos més calorosos de l’època estival.

ANEM INFORMANT!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando