Per Nando

31/03/2023

Tots pendents per si ens podrem menjar la mona 🌧☔️🌧☔️🌧☔️🌧☔️🌧☔️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel prou cobert a estes hores, però aquesta nuvolositat a penes tindrà transcendència al nostre territori i començarà a trencar-se a partir d’esta vesprada, de nou la pròxima nit tornaran els núvols, però com dic serà nuvolositat que no porta associat cap risc de pluja o com a molt alguna gota poc important.

MOLTA CALOR AHIR I MOLTA CALOR HUI

Com veieu a les dades extretes d’Avamet, ahir les màximes van superar de bon tros els 30 °C a les comarques més centrals i del sud del territori Valencià, però vàrem tindre zones de la mitat nord i inclús litoral de València on les brises varen posar fre a eixes màximes que es van quedar molt agradables i rondant els 20 °C. Destaquem com a màxima més alta del dia d’ahir els 33, 4 °C de Crevillent, però moltes poblacions varen quedar amb màximes superiors als 32 °C com L’Eliana, Oriola, Vilallonga, Favara, Alzira, Sollana, Canals o Sumacàrcer.

HUI TAMBÉ MOLTA CALOR🔥🥵🔥🥵🔥🥵

Hui de nou patirem un dia de forta calor al nostre territori, unes màximes que de nou es podran enfilar per damunt dels 30 °C a comarques més litorals i prelitorals del sud de la província de Castelló, València i nord d’Alacant i també tot l’extrem sud d’Alacant. Vorem hui on cau eixa màxima més alta. Recordeu que hui de nou és un dia perillós per als incendis i per tant està prohibit fer foc.

A PARTIR DE DEMÀ I SOBRETOT DIUMENGE BAIXADA DE TERMÒMETRES 🔵🔵🔵🔵

A partir de demà per fi començarem a respirar en les màximes que començaran a baixar i patiran una davallada d’uns 10 °C entre demà i diumenge, com veieu a la imatge una massa més freda ens afectarà i serà la que obrirà les portes a un canvi de patró de cara la pròxima setmana.

LA GRAN PREGUNTA, PLOURÀ A PASQUA?

Com fa dies vaig dient, la pròxima setmana no serà tan càlida com aquesta i tindrem una nova configuració atmosfèrica. Anticicló que sembla que vol ascendir cap a zones de més al nord d’Europa i que podrà produir descolgaments d’aire fred i formació de borrasques que podran tindre via lliure per a circular per la península Ibèrica. Ara mateix a la Façana Mediterrània el dijous i Divendres Sant no perillen quant a pluja, però la situació es podria embrutar de cara el cap de setmana i el dia de Pasqua. Com veieu estic parlant a molts dies vista i per tant açò de moment són tendències i podran anar variant, però ja vos vaig anunciar que teníem un canvi de patró que podria portar inestabilitat a mig o llarg termini i esperem que aquesta volta si és complisca perquè fa molta falta. Seguimeeeeeeent, volem pluja🌧⛈️🌧⛈️🌧⛈️🌧⛈️🌧🌧⛈️🌧⛈️🌧⛈️🌧

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando