Per Nando

11/03/2023

Atenció!!!! Molta calor i variabilitat per a Falles🥵🥵🥵🥵🌦⛈️🌦⛈️🌦⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 11 de març, a sols 2 dies d’entrar en una setmana on milers de Valencians celebren la seua festa de les Falles i la Magdalena i que ara després intentarem explicar que pot passar, sobretot les principals dates que són les que més preocupen. De moment mirem al satèl·lit i tenim alguna nuvolositat poc important al nostre territori que no impedirà que tinga’m un dia on el sol serà el protagonista i la calor també.

MOLTA CALOR ELS PRÒXIMS DIES

Cap de setmana i inicis de la pròxima on la calor serà l’autèntica protagonista a causa d’uns massa d’aire càlida que junt amb el vent de ponent farà que es disparen els termòmetres per damunt dels 30 °C en alguns indrets del nostre territori. Hui ja esperem registres per damunt dels 30 °C al litoral sud de la província de Castelló i sud d’Alacant, demà baixaran un poquet i dilluns tornaran a pujar per damunt dels 30 °C a les comarques centrals. És a dir molta calor🔥🔥🔥🔥🔥

DIMARTS COMENÇARAN A NORMALITZAR-SE LES TEMPERATURES

A partir de dimarts es renova la massa d’aire per una més freda que farà que les temperatures es vagen normalitzant a tot el territori, el vent de mestral guanyarà força i podrà bufar molt fort sobretot a la província de Castelló i sud de Tarragona on les ràfegues superaran els 100 km/h. Aquest vent començarà amainar el dimecres i pràcticament fins divendres predominara el sol amb alguns intervals de núvols.

DIES PRINCIPALS DE FALLES MÉS VARIABLES.

A partir de dissabte dia 18 i diumenge dia 19 i dies principals de les Falles i la Magdalena ens podrà creuar una vaguada que podria deixar l’oratge més rebolicat. No es veu una situació d’extrema inestabilitat que puga apagar la festa eixos dies i per tant tranquil·litat a tot el món Faller. Tan sols es veu un oratge més variable que encara tenim que confirmar i que podrà portar alguns ruixats durant el proper cap de setmana. Com he dit tranquil·litat perquè és una tendència que caldrà confirmar els propers dies i des de Meteopoble anirem informant puntualment. Bon cap de setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando