Per Nando

6/02/2023

ATENCIÓ!!! Avisos activats per l’imminent temporal❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! En unes hores començarà a ploure a les comarques centrals del territori Valencià i els pròxims dies tant la neu, la pluja, el vent i les grans ones seran les protagonistes de l’oratge al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears. De moment ja es veu créixer nuvolositat que anirà a més les immediates hores amb la formació de la Borrasca al sud de les Illes Balears.

MAPA SINÒPTIC I MAPA DE SIMBOLS HUI I DEMÀ

Si mireu el mapa sinòptic les pròximes hores començarà a formar-se una borrasca a les Illes Balears que és la que començarà a canalitzar el vent de gregal i començarà a deixar les primeres precipitacions al territori Català, Balears i el nostre territori. Al mapa de simbols podem veure el que passarà Hui i demà: Hui començarà a ploure de manera més abundant a les comarques més centrals del territori Valencià i acabarà plovent amb gana i de manera continuada a comarques com la Safor, la Marina, La Vall d’Albaida, La Costera, El Comtat, L’Alcoià, però podrà ploure a tot el territori Valencià. A les Illes Balears també plourà de manera moderada i també ho farà a la província de Girona on al litoral o pot fer de manera forta. Demà anirà parant per les comarques del sud del territori Valencià I la pluja agafarà força a Catalunya I Castelló on les precipitacions podran ser fortes i les nevades per les comarques dels Ports, Alt Maestrat, L’Alcalatén, Alt Millars, Alt Palància i Els Serrans seran abundants i copioses. La cota de neu se situarà entre els 500/700 metres a Catalunya i la província de Castelló I d’uns 900/1000 metres al sud de València I nord d’Alacant.

MAPA SINÒPTIC I MAPA DE SIMBOLS DIMECRES I DIJOUS

El mapa sinòptic per a dimecres i dijous veuen clarament la incidència del vent humit de llevant que es canalitzara a tota la façana Mediterrània a causa del potent Anticicló Rus i que causarà un riu d’humitat i deixarà fortes precipitacions a Catalunya, Illes Balears i el nostre territori. Per tant entre la nit de dimarts i el matí de dimecres les precipitacions es concentraran sobretot a Catalunya i la província de Castelló, precipitacions que seran en forma de neu a uns 500 metres a la província de Girona i d’uns 900 metres a la resta de Catalunya I la província de Castelló. De cara a mitjan matí de dimecres eixes precipitacions tornaran a afectar a les comarques del sud del territori Valencià I les Illes Balears on de nou deixaran acumulats importants. Situació que sembla que podrà continuar dijous.

AVISOS ACTIVATS

De moment aquestos són els avisos que tenim activats durant hui i demà i afecten el nostre territori. Avís taronja per nevades a tot l’interior de Castelló on podran tindre acumulats de més de 15 cm a cotes de més de 700 metres. Vent fort de gregal amb ràfegues superiors als 70 km/h i ones de més de 3 metres davant les nostres costes. Uns avisos que aniran variant les pròximes eixides. Així que atents a les diferents informacions.

Sembla que les precipitacions ens acompanyaran fins divendres de manera més dèbil, però a partir del cap de setmana tornarà a manar l’anticicló que tornarà a deixar l’oratge estable, això sí amb fred i gelades que tornaran a produir-se per l’interior de cara la nit i mati.

Però ara cal centrar-se en les precipitacions i nevades de les pròximes hores I dies perquè de segur que ens arriben imatges al nostre canal que ens faran gaudir de la neu allà on nevarà. És a dir a eixes comarques de l’interior de Castelló que és on tots els hiverns ens ensenyen eixos pobles bonics que tenim al nostre territori i amb eixa estampa blanca. Precaució i sentit comú.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando