Per Nando

26/01/2023

Quin fred fa!!!! De nou toca observar tendències 🌧🌦❄️🌨🥶🌧🥶❄️🌨

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Després de les nevades dèbils donades ahir i despus-ahir i que al final varen ser coses molt anecdòtiques, ara cal reflexionar davant la configuració que teníem al davant i al final ens hem quedat en un pam de nas. La situació sinòptica amb un Anticicló ben centrat entre les Illes Britàniques I el nord d’Europa i una massa d’aire fred que se’ns acostava pel Mediterrani en feia pensar amb la formació d’una borrasca que ens haguera portat nevades importants a casa nostra, però ja heu vist que això no s’ha produït quant en mapes similars als dels últims dies acabat amb un bon temporal a casa nostra. Però bé, ja sabeu que en Meteorologia 2 i 2 no són 4 i això és el que fa gran aquest món. Seguim informant i ens alcem amb el cel pràcticament ras o alguns núvols poc rellevants que no impediran lluir el sol les pròximes hores com podeu vore al satèl·lit.

FA FRED, ABRIGEU-SE 🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

Temperatures negatives quan són les 6 de la matinada I que ens fa abrigar-se de valent. Destaquem els -9 °C de la rambla de Mariola a Bocairent, -7 °C al fondo de la lagunilla a Villena, -6 °C a Agres, -5 °C a Villena o Banyeres de Mariola, però trobem moltes altres poblacions amb temperatures negatives.

EL FRED CONTINUARÀ AMB ALGUNES PRECIPITACIONS DISSABTE

La massa d’aire freda continuarà al damunt nostre diversos dies més i de moment tota la setmana continuarà amb fred del bo al nostre territori. El pròxim dissabte I amb l’entrada d’una mica de vent marítim podrà deixar algunes precipitacions per zones de la Marina, però al final el model Americà ho desinfla i seran coses molt poc importants.

OBSERVEM TENDÈNCIES

Ja podem quasi confirmar, ( dic quasi, perquè en meteorologia tot pot canviar d’un dia per a altre) que la pròxima setmana serà Anticiclònica i l’aire fred anirà abandonant la península a partir del pròxim dimarts. Això no vol dir que farà calor, però tampoc farà pel dia el fred que estem patint aquests últims dies, però a la nit continuaran les gelades en zones de l’interior. Una cosa sí que veig als mapes i és que amb la posició que adopta l’anticicló no en fa por perquè almenys no tindrem ponent i a la mínima que aquest Anticicló s’estire un poc podríem tindre nous canvis cap a les nostres terres.

Ara cal esperar de nou una nova situació per vore si acabem veient la neu de forma més general al nostre territori, mentrestant tornem a una publicació diària i per tant no tornarem fins demà.

CALENDARI SOLIDARI METEOPOBLE 2023💙🩵💙🩵💙🩵💙🩵 AJUDA’NS A AJUDAR-LOS, POTS COMPRAR-LO PUNXANT ACÍ

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando