Per Nando

6/12/2022

Tornado a Marbella 🌪🌪🌪🌪

Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

Un Tornado afecta a Marbella i deixa alguns danys🌪🌪🌪🌪

A les 16.42 hores d’ahir dillluns, un veí va pujar a les xarxes socials el vídeo del que sembla un tornado a Marbella. Al voltant de mitja hora després, el fenomen va estar validat pel Sinobas, el Sistema de Notificació d’Observacions Atmosfèriques d’Aemet, que ha fet una crida a altres testimonis per a que puguen reportar el fenomen i així els meteoròlegs puguen analitzar-lo amb més profunditat.

Si mirem el radar meteorològic d’ahir cap a eixes hores a Marbella teníem una línia de tempestes que va ser la que va afavorir l’aparició d’aquest tornado a esta població Andalusa.

Pel que fa als danys personals no hi que lamentar víctimes greus,tan sols un home amb una ferida lleu al cap i en quan a danys materials, el balanç és el següent: Dos arbres caiguts a la zona del parc infantil que ja han estat retirats. També s’han desprès vidres de les terrasses de la façana principal que s’estan retirant. D’altra banda, s’han mogut diverses plaques del sostre fals d’una oficina propera a la façana principal que és el que ha provocat la ferida lleu a la professional, i també s’han produït el vol de nombroses plaques d’aïllament de les obres .

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando