Per Nando

28/11/2022

Comencem una setmana més freda i variable❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️🌬🌬🌬🌧🌧🌧🌧🌧🌧🍂🍂🍂🍂

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel cobert a bona part de l’est peninsular I que està deixant alguns ruixats al nord dem territori Valencià i interior de Catalunya que inclús són en forma de neu als Pirineus. Les precipitacions són apenes inapreciables i sols podem destacar els 4mm de El Toro o els 3 mm de la Puebla de San Miguel,els dos llocs al nord de la província de Castelló.

MAPA ALTURA

AVISOS AEMET

Com podeu veure al mapa en altura darrere del front ens entra una massa d’aire més gelada que farà baixar les màximes les properes hores. A més el fort vent de mestral a les comarques del nord del territori,Catalunya i les Balears accentuarà la sensació de fred. Estem en avís groc per ràfegues que podran superar els 70/100km/h a la província de Castelló,Tarragona i Lleida,així com a les Illes Balears. També estem en avís per mala mar amb ones que inclús poden superar els 4 metres.

EL DIJOUS/DIVENDRES CREIX LA INESTABILITAT

Les pròximes setmanes anem a viure una configuració que farà que les Borrasques vullgen passejar-se per la península una darrere altra. Cap a últimes hores de dijous i sobretot divendres ens podrà creuar una borrasca sense apenes reflex en superfície i que amb l’entrada d’un poc de vent marítim podrà complicar l’oratge de nou a casa nostra. Caldrà seguir les eixides dels models els pròxims dies per anar veient on esperem les precipitacions més quantioses,però l’última eixida del model Americà aposta per pluges intenses al territori Valencià ( estarem molt pendents d’esta situació)

BORRASCA MOLT POTENT A PARTIR DE DIVENDRES

Borrasca que començarà a despenjar-se també de cara a divendres cap a l’oest peninsular i que començarà a profunditzar-se molt ràpidament i amb la seua posició deixarà pluges molt intenses cap Andalusia Occidental, Extremadura i Castella Lleó. Ací a casa nostra tindrem molta nuvolositat i tindrem ambient molt humit durant el cap de setmana I sense descartar alguna gota.

QUE DIUEN LES TENDÈNCIES? NEVARÀ?❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando