Per Nando

31/10/2022

SETMANA AMB CANVIS!!!????????????????????

Meteo

Destacats

SATÈL·LIT EUMETSAT

RADAR PRECIPITACIONS

Bon dia!!! Ens alcem amb cel prou ras,però al llarg de la jornada anirà tapant-se amb el pas del front que s’observa que avança ara mateix per l’oest peninsular I ja comença a fregar el centre de la península. Com veieu no tenim precipitacions al nostre territori,però plou amb força a moltes zones de Portugal i Galícia on porten 2 setmanes amb un oratge ben humit.

TEMPERATURES ACTUALS

Temperatures que tampoc són massa fresques quan són les 5 de la matinada llevat de zones de més a l’interior del territori Valencià. Entre 17-20°C es troben a les zones més litorals I prelitorals i entre 13-15°C a les zones de més a l’interior,llevat de comarques com els Ports o el Racó d’Ademus on ara mateixa els valors es troben minimament per davall dels 10 °C.

MAPA SIMBOLS HUI

Hui tindrem un matí tranquil,però de cara la vesprada començaran a entrar núvols desde ponent que que deixaran alguns ruixats. Ruixats que poden ser inclús intensos per l’interior de Catalunya. Al nostre territori afectaran sobretot l’interior de Castelló. A les Balears esperem un dia prou tranquil,però amb alguns núvols. Les temperatures sense massa canvis respecte ahir.

DEMÀ

Demà l’oratge ens mostrarà més estable que hui I tan sols esperem alguna gota anecdòtica que podrà afectar a Palma de Mallorca o les comarques més centrals de Catalunya. De nou les temperatures es mantenen.

DIMECRES

El dimecres tindrem en general un dia assolellat,però aquest dia tenim risc de precipitacions que podran afectar el litoral i prelitoral de la província de Castelló. A la resta i al territori Català i les Illes Balears no esperem precipitacions. Aquest dia una massa d’aire més freda farà baixar les temperatures de manera general quedant-se els valors màxims sobre uns 20°C les més altes.

MAPA SUPERFÍCIE DIJOUS I PREVISIÓ

El dijous una potent Borrasca sobre les Illes Britàniques farà que creue un front actiu per tota la península I que farà que tinga’m a tot el nostre territori un dia prou núvol i amb risc d’algunes precipitacions;les temperatures aquest dia tornen a pujar entre 3/4 °C.

EL CAP DE SETMANA L’EMBOSSAMENT A ITÀLIA

Precipitacions Itàlia pròxim cap de setmana

El pròxim cap de setmana tindrem tant a la península com al territori Valencià,Catalunya I les Balears oratge prou estable amb un centre d’Altes pressions que ens afectarà desde el sud. Estarem atents a Itàlia on un embossament d’aire fred o Gota Freda afectarà de ple aquella zona I possiblement donarà que parlar.

ATENCIÓ A LES TENDÈNCIES,LLEVANT +FRED+PLUGES???⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️??????????????????????????????????

Cocentaina Ahir. Imatge de Maite.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando