Per Nando

26/09/2022

TEMPESTES INTENSES!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
radar precipitacions
Satèl·lit últimes 2 hores
Precipitacions Avamet últimes 4 hores.

Benvinguts de nou,últimes tempestes intenses que s’estan produint més al sud del previst i afecten a la província d’Alacant i on estan deixant precipitacions molt intenses en poc de temps, de moment estos son els registres provisionals d’aquestes tempestes que continuen descarregant. També ho fan a la província de Castelló,però els registres de precipitació son prou més discrets. Destaquem els vora 30 mm a molts observatoris com són Asp,Banyeres de Mariola,Xixona,La Vall d’Alba ,Salines o Ibi.

DEMÀ DEIXAREM EL PARAIGÜES A CASA

Demà el vent de mestral s’encarregarà de lliurar el cel de núvols i bufarà molt fort amb ràfegues superiors als 90 km/h a l’extrem nord de Castelló I sud de Tarragona I també bufarà fort a les serres de la part nord de Mallorca. Tan sols podem esperar algun ruixat dèbil de mati a les Illes Balears,però de produir-se passarà molt ràpidament i acabarà lliunt el sol. Les temperatures demà pujen i els valors oscilaran entre els 25-30 °C al territori Valencià.

CANVIS DE NOU DIJOUS ??????????

De nou el dijous tindrem canvis amb el pas d’una vaguada que tornarà a complicar l’oratge a més de patir una baixada de termòmetres,sembla que tornaran les tempestes que a dia de hui sembla que la zona amb més probabilitat de tempestes fortes seria les Illes Balears.

Ho seguirem. Fins demà.

Marina Quintana Pérez. Vall d’Uixó
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando