Per Nando

26/09/2022

ATENCIÓ!!! HUI TAMBÉ TEMPESTES MOLT FORTES⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Radar precipitació

Bon dia!!! Ens alcem amb el cel prou ennuvolat sobretot quan més al sud del territori Valencià i les Illes Balears,perquè a Catalunya la nuvolositat es ben escasa. Com veieu al radar encara queden nuclis de precipitació enganxats a la Safor I algun punt de la Marina que encara deixen algun ruixat moderats i localment fort,també plou però de manera molt dèbil algunes poblacions de la Vall d’Albaida com el meu poble Castelló de Rugat. També continua plovent a les Illes Balears,però sembla que aquesta precipitació es va retirant.

REGISTRES PROPERS ALS 300 MM⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Impressionants registres de precipitació que ens ofereix Avamet i que com veieu han afectat especialment punts de la Safor i la Marina Alta,registres que es queden de manera localitzada molt aprop dels 300mm. Destaquem quan son les 5 de la matinada els quasi 280 mm a Tavernes de la Valldigna,els 265 mm a Benifairó de la Valldigna,220 mm a Pego,195 mm al Ràfol d’Almunia,188mm a Simat,uns 150 mm a la Font d’en Carros o Barx i els 100 mm de Gandia. De moment són dades provisionals perquè continua plovent encara que no amb la força que ho feia anit.

ATENCIÓ HUI A LES TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

MODEL AROME TEMPESTES ESTA VESPRADA

MAPA DE SIMBOLS METEOPOBLE HUI

De moment hui encara queden nuclis enganxats a la costa que podrien deixar algun ruixat puntualment fort a punts de la Safor o la Marina,però poc a poc eixa pluja anirà retirant-se durant la vesprada. Atenció perquè durant aquests vesprada creixeran tempestes fortes o molt fortes I que afectaran de manera generalitzada a molts punts de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant ) com dic molta atenció perquè poden deixar registres importants que sumaran més al caigut les últimes 24 hores. Tambe es podrà formar alguna tempesta a la resta del territori Valencià,però coses més localitzades.

DEMÀ I DIMECRES

MAPA SUPERFÍCIE DEMÀ I DIMECRES

Demà milloria notable de l’oratge i que amb el gir de vent a mestral farà que la nuvolositat escampe i tinga’m un dia pràcticament assolellat,encara podria produir-se algun ruixat per les Illes Balears,però coses poc significants. El únic destacable el dia de demà és el fort vent de mestral que bufarà a l’extrem nord de Castelló I Tarragona on les ràfegues podran superar els 90 km/h,també bufarà de manera més moderada a les serres de l’illa de Mallorca les temperatures pujsran al territori Valencià deixant valors propers als 25-30•C . A partir de dimecres el vent amainarà i l’oratge continuarà estable a tot el territori Valencià,Catalunya i les Illes Balears.

ATENCIÓ DE NOU CANVIS A PARTIR DE DIJOUS!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Estarem atents a les previsions a partir de dijous,perquè de nou una vaguada podrà portar les tempestes al territori Valencià,Catalunya I les Illes Balears,però de moment seguim les tempestes de hui que esta vesprada també anem a tindre feina de valent.

Fins després.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando