Per Nando

31/08/2022

I HUI DE NOU,ATENCIÓ A LES TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Molt de núvol de bon mati i inclús amb alguns ruixats sense massa importància,esta creuant una línia d’inestabilitat que prompte deixara vore el sol i de nou farà pujar els termòmetres a valors de ple estiu.

avisos Aemet

Aemet ens activa avis groc pel litoral de València i Alacant per temperatures màximes superiors als 40°C i al litoral nord de Castelló per tempestes i es que serà de nou de cara la vesprada quan tornen a créixer els núvols amb força desde l’interior que tornaran a deixar tempestes arreu del territori,però més probables al sud de València I nord d’Alacant I la província de Castelló. Encara que hui sembla que no seran tan extenses com ahir i seran molt més localitzades. Demà i despus demà continuarà fent calor i encara quedarà un poc d’inestabilitat que podrà deixar algun ruixat molt local al nostre territori,però com he dit no parlem de ruixats generalitzats i per tant molts de nosaltres ni ens enterarem.

I les tendències a llarg termini continuen veient calor amb una dorsal Africana que es resisteix abandonar i de moment sense veure una situació de pluges generals i persistents a la vista. Per tant qui espere una situació de pluges significatives de moment pot seguir esperant perquè no es veu res als models.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando