Per Nando

26/04/2022

ACTUALITZACIÓ DANA!!!! DEMÀ COMENCEN LES TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! De nou a 24 hores d’un canvi d’oratge que ens tornarà a portar la pluja al nostre territori. Demà per la vesprada començarà avançar una línia d’inestabilitat d’oest a est que deixarà ruixats generalitzats i inclús algunes tempestes.

Com veieu al mapa entre dijous i divendres és quan la Dana és tornarà a situar al sud peninsular i des d’ahi afavorirà que el vent entre de procedència marítima,això farà que la inestabilitat siga més acusada i és podran produir ruixats moderats o localment forts i persistents sobretot a la meitat sud del nostre territori.

CAP DE SETMANA ESTABLE,PERÒ ATENCIÓ A MAIG ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

El cap de setmana s’estabilitza l’oratge I podrem gaudir del sol i de bones temperatures,però sembla que no serà per massa temps com estem acostumats. El perquè serà un nou embossament que sembla que de nou vol acabar damunt nostre entre dilluns-dimarts de la pròxima setmana.

Com veieu un no parar de Borrasques que de moment no volen abandonar el nostre territori. Ara farem seguiment a partir de demà i seguirem també l’evolució de la pròxima setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando