Per Nando

22/12/2021

NIT DE NADAL I NADAL AMB FRONTS DE PONENT ?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou nuvolositat molt abundant a l’oest peninsular de nou i ací temperatures mínimes que hui ja han baixat respecte ahir on la nit va ser prou càlida.

La situació meteorològica tant hui com demà no presentarà variacions i pràcticament lliura el sol a tot el territori amb alguns núvols sense massa importància també cap a les zones litorals fruit de l’entrada d’un poc de vent maritim,temperatures tant les màximes com les mínimes sense apenes variacions amb valors prou càlids per a l’època.

NADAL AMB MÉS NUVOLS I ALGUN RUIXAT.

De cara la vespra de Nadal i el dia de Nadal esperem nuvolositat més abundant fruit dels fronts de ponent que podran aplegar a casa nostra més actius i podran deixar alguns ruixats de caràcter dèbil. Les temperatures continuaran amb valors alts per a l’època.

I DIUMENGE VENT?????????

A partir de diumenge-dilluns entrarà en joc el vent de ponent que podrà bufar amb força i on els models ara mateixa veuen que podrem superar els 100km/h a bona part del territori Valencià,,un vent que sembla que no durarà massa i de cara a dimarts/dimecres podrà començar a minvar amb l’acostament d’un l’anticicló cap a la península que deixaria un final d’any amb molt de sol I molta calma i temperatures més que primaverals.

Molta sort a tots hui amb la loteria i que el bombo vos done el vostre número,perquè la situació meteorològica no ens vol donar ni la pedrea d’un bon temporal.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando