Per Nando

24/11/2021

ATENCIÓ LES PRÒXIMES HORES!!!⛈?❄⛈?☃️❄?⛈☃️❄

Meteo

Destacats
Precipitacions esta nit. Font Avamet

Bon dia!!! Precipitacions poc significatives les que s’han donat aquesta nit,però encara destaquem els 13 mm de Petrer o els 11 mm de Sumacarcer. Ara tenim una calma transitòria,però atenció perquè tota la precipitació que tenim al mar s’en va ditecta cap a Castelló i Catalunya on de nou plourà I nevarà les pròximes hores.

Així ens ho indiquen els models i així ho fiquem al mapa de simbols,les pròximes hores de nou és tancarà el cel a la província de Castelló I a Catalunya on esperem ruixats que sobretot seran intensos a Catalunya,sembla que hui si podran veure un poc més la neu per l’interior de Castelló i inclús blanquejar més de el que ho va fer ahir, pensem que la cota de neu estarà prop dels 800 m.

Demà poc a poc la situació anirà millorant amb el desplaçament de la Borrasca a l’est I que anirà abandonant la Façana Mediterrània. Encara quedaran restes d’inestabilitat,però que afectaran sobretot Catalunya I Balears. A partir de Divendres entrarà en joc el vent.

CAP DE SETMANA FRED I VENTÓS ❄❄❄❄?????

El cap de setmana continuarà el ambient gèlid,però això també se li sumarà el vent de mestral que bufarà amb força. Tot a causa de l’anticicló de les Açores i una borrasca sobre el nord d’Europa canalitzaran eixe vent fort que podrà bufar amb ràfegues properes als 100 km/h I que a més accentuaran el fred que es mantindrà tant en altura com en superfície.

Això és el que tenim hui,però continue de seguiment per anar veient que ens fa esta nova banda de precipitació I vore si per fi veuen nevar a l’interior de Castelló,si ho fa vull les vostres imatges. Atents!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando