Per Nando

23/11/2021

PRECAUCIÓ!!!! PLOU MOLT FORT⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Com plou ara mateix per la zona de Tarragona,situació que pel moment és lliura d’eixa força la província de Castelló i la precipitació pel moment no ha fet cap malesa encara que tenen nuclis molt potents pel litoral que poden entrar en qualsevol moment. Anirem seguint eixes precipitacions per a vore realment com estan afectant al sud de Catalunya.

Font Avamet

Al nostre territori de moment calen destacar durant la nit els 60 mm de Rosell 47 mm a Elx,45 mm a Santa Magdalena de Polpis o també els 45 mm a Traiguera. Però són precipitacions de moment provisionals perquè al llimit entre els Ports i Tarragona plou ara de manera molt intensa,així com també al litoral nord de la província de Castelló.

Mapa en altura
mapa en superfície

I continuarà plovent les pròximes hores, i es que les condicions són per a que ho faça,amb la Dana sobre la nostra vertical i en superfície tenim la Borrasca ara mateix davant les costes de Castelló I Catalunya enviant eixe vent humit i afavorint eixes pluges.

PREVISIÓ HUI⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Continuarà plovent al nostre territori com he dit abans però anirà escampant pel sud durant el mati. A Castelló i Catalunya continuaran les pluges molt intenses o torrencials,cara la vesprada remetran les pluges de Castelló i Tarragona que aniran desplaçant-se cap al nord del territori Català. A les Balears també continuarà l’oratge rebolicat amb precipitacions que podran ser moderades o localment fortes. La neu farà acte de presència als pobles de muntanya més alts del nord de Castelló i els Pirineus.

DEMÀ ⛈??⛈??⛈

Continuarà plovent al territori Català amb persistència,les precipitacions podran ser localment fortes o molt fortes,al nostre territori també podra ploure encara que de manera més dispersa del nord de València cap amunt ,encara que els majors acumulats al nostre territori els esperem al extrem nord de la província de Castelló. La neu farà acte de presència als Pirineus i l’interior de Castelló en una cota al voltant dels 800m. De nou a les Balears serà un dia inestable amb estones de pluja.

PROXIMS DIES☃️☃️☃️☃️☃️☃️☃️

A partir de dijous sembla que anirà millorant la situació meteorològica,però de nou com podeu veure al mapa en altura continuarà entrant una massa d’aire molt gelada que mantindrà les temperatures de ple hivern. Ademes sembla que de cara el cap de setmana entrarà també en joc el vent fort o molt fort de Mestral que podrà bufar amb ràfegues properes als 100 km/h.

Però ara cal fer el seguiment al nord del territori Valencià I Catalunya on tenen una situació que pot deixar molta pluja en poc de temps i per això sempre cal extremar les precaucions. Seguimeeeeeeent

Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando