Per Nando

22/11/2021

ATENCIÓ!!! TEMPORAL DE PLUJA I NEU⛈⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
satèl·lit
Radar precipitació

Bon dia!!! Mirem satèl·lit i radar i tenim cel molt nuvolós però de moment la situació està prou tranquila en quant a precipitacions,encara que pel nord i concretament en Oviedo ara mateix està caiguent bona granissada ,al nostre territori les pròximes hores també va a complicar-se i de valent.

MODEL AROME I MAPA DE PREVISIÓ HUI⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄

Si peguem una miradeta al model Arome a partir de migdia els ruixats i les tempestes avançaran d’ oest cap a l’est i atenció perquè podran deixar ruixats forts amb tempesta que inclús no descartem que vinguen acompanyats de granís,de vesprada i cara la nit també anirà complicant-se molt cap a la província de Castelló i Tarragona amb pluges i tempestes fortes o molt fortes,aquestes pluges seran en forma de neu a les serres del interior nord de la província de Castelló en una cota que anirà baixant fins uns 800 m. A la resta de Catalunya també plourà però amb menys intensitat i també nevarà a tot el Pirineu. També tindran una situació inestable a les Illes Balears on es ruixats també faran acte de presència cap a últimes hores de la vesprada.

MAPES EN ALTURA I SUPERFÍCIE DIMARTS I DIMECRES

Demà i despus-demà tindrem dies molt complicats,amb una Dana que se situarà al centre peninsular i una borrasca que anirà passejant-se per davant les costes del litoral Mediterrani. Per tant la situació seguirà molt complicada per la província de Castelló,Catalunya i Balears.

PREVISIÓ DEMÀ ⛈⛈⛈⛈⛈❄❄❄❄

Situació que dimarts encara empitjorarà més que hui i on les pluges podran arribar a ser torrencials al nord de Castelló I sud de Tarragona ,molta precaució en aquesta zona. A més la neu continuarà fent acte de presència a l’interior de Castelló i els Pirineus en una cota al voltant dels 800 m. Caldrà seguir la ubicació que adopta la Borrasca per veure si continuarà plovent el dimecres a la província de Castelló o només es queda centrada la pluja cap a Catalunya. Però a dia de hui la Borrasca el dimecres quedaria centrada en Catalunya deixant allí forts aiguats mentre al nostre territori els ruixats podrien ser localment forts però més dispersos, però podrien ser de neu en una cota de 600/700 m

De cara el dijous i tota la resta de la setmana I amb les últimes eixides en ma,,sembla que tindrem un oratge de ple hivern i amb vent molt fort de mestral o ponent que encara accentuarà l’ambient gèlid. En un principi no esperem precipitacions. Atenció de cara a dissabte perquè el vent podrà bufar de ponent o mestral amb ràfegues que podrien superar els 90/100 km.

Però ara centrem-nos en el temporal que ens afectarà les pròximes hores I que desde Meteopoble anem a fer un seguiment exhaustiu.

Fins la vesprada ❄⛈❄⛈⛈⛈❄⛈❄⛈❄?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando