Per Nando

21/11/2021

ATENCIÓ DEMÀ!!! DANA AMB PLUGES I NEVADES!!!!❄⛈❄⛈❄⛈❄⛈❄⛈❄⛈❄

Meteo

Destacats
Satèl·lit
precipitacions nit. Font Avamet
Evolució precipitació model Arome.

Bon dia!!! Encara cel molt cobert i plovent encara a zones com la Marina,,la Safor,la Vall d’Albaida I la Ribera i els acumulats més importants que portem arreplegats durant aquesta nit són els 42 mm de Gandia,37mm a Barx o Palma de Gandia o els 32 mm se Dénia. En les pròximes hores la tendència es anar retirant-se la precipitació cap al mar i deixar un oratge més tranquil que inclús deixarà veure el sol.

ATENCIÓ DEMÀ ???????????????

Com veieu als mapes d’aci dalt a partir de demà és despenja un nou embossament d’aire fred damunt de la península i si mirem el mapa en superfície és veu com es forma una borrasca que entrarà per Múrcia i eixirà cap al Mediterrani passejant-se per davant de les nostres costes fins pujar cap a Catalunya al mateix temps que anirà profunditzant-se.

Amb açò vull dir-vos que demà de nou empitjorament notable de l’oratge amb pluges sobretot cara la vesprada que podran ser localment fortes al sud del territori però la major inestabilitat l’esperem de cara la vesprada-nit i dimarts i que afectarà la província de Castelló I Catalunya on podran tindre precipitacions fortes o molt fortes I amb nevades per damunt dels 800m.

Acumulats precipitacions
Acumulats neu pròxims dies.

MAPA SIMBOLS DILLUNS-DIMARTS

Com podeu veure al mapa de simbols,les zones més afectades per les pluges i la neu seran el nord del territori Valencià,Catalunya I les Illes Balears,sembla que la Borrasca és podrà quedar fins dimecres,però cap a últims de setmana una nova irrupció freda farà baixar més les temperatures amb més precipitacions i més nevades arreu de la península i també al territori Valencià. Recordem que la cota de neu estarà al voltant dels 800 m

Continuem de Seguimeeeeeeent.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando