Per Nando

28/10/2021

ATENCIÓ A TOT SANTS,ORATGE MOLT REBOLICAT ??⛈??⛈??⛈??⛈?

Meteo

Destacats
satèl·lit nuvolositat

Bon dia!!! De bon mati tenim alguns núvols que tapen el cel i estan deixant algunes precipitacions que afecten al litoral de Castelló,les Balerars i sud de Tarragona,aquestes precipitacions tendiran a remetre durant mitjan mati o migdia. En general hui serà un dia prou ennuvolat però en alguns moments vorem el sol.

A PARTIR DE DEMÀ FRONTS DE PONENT

A partir de demà es configura una situació de ponent que com podeu veure al mapa isobaric, amb un Anticicló al nord d’Àfrica i una potent borrasca prop de les Illes Britàniques canalitzaran un riu humit a Portugal i oest i centre peninsular que deixara registres de precipitació que en alguns casos superaran els pròxims dies els 100/200 mm.

Com veieu al mapa d’acumulats per als pròxims 5 dies sembla que Portugal,el nord,oest I centre peninsular seran els més afectats per aquesta configuració de vent humit de ponent per aquella zona.

I AL TERRITORI VALENCIÀ?

Al territori Valencià tindrem pas de molts núvols des de ponent a partir de demà amb alguns ruixats dèbils,serà dissabte de mati quan començarà a creuar un front més actiu al nostre territori que podrà deixar ruixats moderats i sense descartar que vinguen en forma de tempesta.

Tot el pont de Tot Sants vindrà caracteritzat per aquest núvols de ponent que aniran creuant i cap la possibilitat de que tinga’m alguns ruixats dèbils, de moment sembla que la situació més inestable a la nostra zona seria el dissabte i per tant diumenge i dilluns de ploure seria molt poca cosa. Les temperatures és mantindran càlides per a l’època

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando