Per Nando

26/09/2021

S’ACABA LA DANA!!! TORNA L’ESTABILITAT☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats
Imatge de Piiru. Benirredrà.

Tempestes molt intenses i on en molts llocs anaven acompanyades de pedra de gran dimensió acabaven afectant ahir la província de València I nord d’Alacant, els registres de precipitació tampoc és que siguen molt significatius, però el gran aparell elèctric i la presència de les grans pedregades podem catalogar que les tempestes varen ser virulentes. Destaquem els 27 mm de Bicorb i Alginet,24 mm a Moixent i Benifairó,22 mm a Silla, Enguera, Villena o Carlet,etc…

TORNA EL BON ORATGE

Mirant el satèl·lit no tenim nuvolositat al nostre territori i és que a poc a poc s’imposa l’anticicló que deixarà un oratge estable i assolellat durant tota la setmana, amb temperatures màximes que pel dia estaran properes als 25 °C i de nit les més altes se situaran properes als 18 °C a la costa i vora els 10 °C a les zones de més a l’interior.

Per tant i després de dies amb tanta feina amb el pas de la Gota Freda, ara l’oratge ens dóna un respir que sembla que pot anar per a llarg i estar així una setmana o 15 dies mimim.

Anem informant.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando