Per Nando

12/09/2021

AMB ELS ULLS FICATS EN LA PRÒXIMA DANA???⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Cel amb poca nuvolositat, però al satèl·lit s’observa la tempesta molt intensa que ha crescut fa una estona a la mar, d’enfront de les costes de Tarragona. Ahir encara vàrem tindre algunes tempestes que deixaven fins a 14 mm a Rosell,10 mm a Quesa o 9 mm a Olocau del Rei.

HUI NOVES TEMPESTES A CASTELLÓ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Hui les tempestes de nou es restringirà a l’extrem nord de Castelló I a zones més nord-orientals de Catalunya, tempestes que apareixeran aquesta vesprada. Hui de nou serà un dia calorós.

Santi Moltó. Anit a Carcaixent.

MOLT PENDENTS LA PRÒXIMA SETMANA ?????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

El moviment d’un embossament d’aire fred és el que marcarà l’oratge la pròxima setmana. A partir de demà la nuvolositat ja serà més abundant fruit de la Dana que es situarà a l’oest peninsular. Podrem tindre algunes pluges molt dèbils quan més a l’interior del territori. Caldrà vigilar a partir de la segona part de la setmana per vore per on creua eixe embossament d’aire fred, perquè depèn on es situe podríem parlar d’una situació delicada cosa que alguns models han contemplat en algunes eixides,però tot incert encara.

Però com sempre dic queden varios dies i haurem de seguir observant els models per vore com van definint aquesta situació tan difícil de modelitzar i que també ens pot deixar sense res de pluja.

Ho seguim tots junts??

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando