Per Nando

7/09/2021

ATENCIÓ!!! A PARTIR DIJOUS/DIVENDRES TORNEN LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel amb nuvolositat de tipus alt fruit de la Dana que està situada al nord oest com podeu comprovar al satèl·lit. De nou ens espera un dia prou estable en general, amb calor però no una calor sufocant. Si que podran apropar-se als 35 °C a les comarques més centrals del territori, però a partir de dijous baixen les temperatures màximes uns 3/4 °C.

TORNEN LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

De nou pendents de l’oratge a partir de dijous on sembla que de nou tornarien les tempestes al territori Valencià, en principi dijous només afectarien la província de Castelló, però entre divendres i dissabte podrien ser un poc més generals inclús més intenses.

Caldrà també seguir l’evolució dels models la pròxima setmana perquè també podria vindre prou moguda. Tot gràcies a l’ascens de l’anticicló que tornaria a fer descendir aire fred en altura sobre la nostra vertical amb oratge rebolicat.

Tot açò s’haurà de seguir dia a dia igual que les tempestes a partir de dijous, perquè de sobra sabem que amb un poc d’inestabilitat i vent humit sé pot embolicar parda a tot el Mediterrani. Seguimeeeeeeent ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando