Per Nando

25/07/2021

AVÍS GROC PER TEMPESTES!!!!⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel pràcticament ras aquestes hores en el que serà l’últim diumenge de Juliol. Hui ja notarem una baixada important en els termòmetres sobretot en les comarques centrals.

ATENCIÓ HUI A LES TEMPESTES PER L’INTERIOR DE CASTELLÓ

A més de la baixada de les temperatures aquesta vesprada creixeran tempestes per les comarques de l’Alt Maestrat i els Ports que podran ser localment fortes i sense descartar la pedra. Encara que no descartem també alguna tempesta per l’interior de València i inclús el nord d’Alacant.

DEMÀ RUIXATS I TEMPESTES MÉS GENERALITZATS ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Demà haurem d’estar pendents dels avisos d’Aemet perquè segons l’última eixida del model Arome sembla que les tronades avançarien des del nord de la província de València i afectarien també a Alacant, però podrien ser especialment fortes a les comarques més centrals del territori. Com sabeu les tempestes són com una loteria i cal seguir-les minut a minut. Aemet per a demà manté l’avís groc a l’interior nord i litoral sud de la província de València I tota la província d’Alacant. També tindrem una baixada més significativa dels termòmetres i on les màximes podran superar tímidament els 25 °C .

AVANÇ SETMANA

De nou a partir de dimarts pujaran aquestes temperatures i sembla que la inestabilitat també desapareixeria. De nou de cara final setmana les temperatures s’enfilarien per damunt dels 35 °C a les comarques Valencianes més habituals.

Però anem a gaudir d’aquest parèntesi i de les tempestes que ens afectaran entre hui I demà i que esperem no façen mal.

Anem informant.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando