Per Nando

23/07/2021

AVÍS TARONJA PER CALOR I ATENCIÓ!!! A LES TEMPESTES DILLUNS.??⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Ahir les màximes també es varen deixar notar aplegant als quasi 40 °C a Xàtiva o Llocnou d’en Fenollet, les mínimes aquesta nit també han estat molt altes i ha estat molt difícil agafar el son. Destaquem els 25/26 °C d’Énguera, Busot,Xàbia,,Benifallim, Teulada,Benissa o Moixent.

AVÍS TARONJA PER CALOR

Continuem amb l’aire càlid damunt nostre que de nou hui i demà ens farà suar de valent, Aemet ens fica en avís taronja per aquestes temperatures que podran superar els 40/42 °C a les comarques més centrals i interior de València. Demà continuarem amb calor que es decidirà amainar de cara a Diumenge.

CANVIS AMB TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

El pas d’una vaguada a partir de diumenge farà baixar els termòmetres i per tant ens alleujara d’aquesta calor estival, a més començarà a créixer la inestabilitat que ja de cara a diumenge podrà deixar tempestes per l’interior nord. De cara a Dilluns aquestes tempestes es generalitzaran justament amb la vaguada damunt nostre. Tempestes que podran ser localment fortes, caldrà prestar atenció. Dimarts encara tindrem risc de ruixats i tempestes.

Com veieu aquests 2 dies serà notícia la calor on a partir de dilluns les fortes tempestes i la baixada dels termòmetres caracteritzara l’inici de setmana.

Fins demà.

Tavernes de la Valldigna. Imatge feta per Milà.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando