Per Nando

11/07/2021

MOLTA PRECAUCIÓ DEMÀ,AVÍS ROIG PER ALTES TEMPERATURES.☀️☀️☀️☀️☀️??????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Hui tindrem un dia calorós de nou i on les màximes és fàcil que superen els 35 °C sobretot a les comarques més centrals. Inclús aquesta vesprada tenim risc de creixement de tempestes per l’interior de la meitat nord, però sembla que seran seques amb el perill que això comporta per als incendis.

ATENCIÓ DEMÀ,RISC EXTREM?????☀️☀️☀️☀️☀️

Demà entra en joc el ponent i serà la província de València i Alacant les que entren en eixe avís Roig per altes temperatures i que hi ha models que superen els valors de 45 °C al nostre territori, sembla que l’interior del sud d’Alacant podria donar la màxima i ja vorem si històrica el dia de demà. Demane molta precaució sobretot a la gent que treballa baix del sol. Hidrateu-se bé i intenteu resguardar-se.

A partir de dimarts baixen les temperatures entre 10-15 °C i tindrem una setmana més suportable, però de nou una glopada d’aire africà ens afectarà de nou el cap de setmana i les temperatures tornaran a mostrar-se força càlides cap a la nostra terra.

L’estiu en estat pur?????????????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando