Per Nando

3/07/2021

ELS MODELS FAN FREDAT.??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Com veieu a la taula d’Avamet ahir ja vàrem tindre temperatures properes als 40 °C a Requena, doncs hui agarreu-vos fort que amb el ponent en joc els valors entre 40-42 °C seran més freqüents a les comarques centrals.

AVIS TARONJA ACTIVAT PER ALTES TEMPERATURES

Model Arome hui.
Model Arperge demà
Avisos per altes temperatures hui
Avisos per altes temperatures demà.

ATENCIÓ!!! A les comarques centrals del nostre territori perquè entre hui i demà estem en avís taronja per temperatures superiors als 40 °C,continuarem amb bona cosa de sol i el vent bufarà de ponent recalfat. Precaució amb els incendis.

PRÒXIMA SETMANA ELS MODELS VEUEN MOLTA CALOR???????????

La pròxima setmana continuarà la forta calor, però amb tendència amainar a partir de dimarts al nostre territori, però atenció que els models veuen de nou una nova irrupció d’aire molt càlid que podria afectar a bona part de la península inclos  el nostre territori, però sembla que el sud i centre de la península podrien ser les més afectades per esta nova situació de calor.

Com sempre anirem actualitzant models dia a dia i ara ens centrarem amb aquest cap de setmana que serà prou sufocant.

A patir………

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando