Per Nando

27/05/2021

PLOU COM ESTAVA PREVIST PEL SUD???????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,observem el radar meteorologic i en aquests moments tal com havíem previst des de Meteopoble puja una banda pel sud d’Alacant que esta deixant algunes precipitacions que encara que no semblen massa importants si que poden sumar alguns litres que demà mati actualitzarem.

Demà mati encara quedaran restes d’inestabilitat al sud de València i Alacant i que en zones de la Marina i comarques properes encara podrien deixar algun ruixat. La tendència per la vesprada es a eixir el sol.

CAP DE SETMANA AMB ALGUNES TEMPESTES

El cap de setmana continuarem amb un poc d’aire fred en alçada el que farà que continue el risc d’alguna tempesta a l’interior nord del territori. Aquesta situació continuaria la pròxima setmana on inclús el dimarts les tempestes podrien ser més generals.

Però com sempre ací estic per a contarvos totes les novetats que afecten al nostre territori en el món de la Meteorologia.

GRÀCIES I FINS DEMÀ.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando