Per Nando

24/05/2021

A PARTIR DE DIJOUS TORNEN ELS RUIXATS I LES POSSIBLES TEMPESTES.??????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
situació sinòptica ECMWF

Benvinguts de nou, després de les pluges d’ahir del cual hui ja hem fet un repàs tornem a observar els models i de nou a partir de la segona part de la setmana es torna a complicar la situació amb possibilitat de ruixats i tronades.

pluges ECMWF.Font el tiempo.com

El pas de diferents vaguades entre elles una que ens creuarà el pròxim dijous ens farà parlar de nou de ruixats i tempestes durant tota la segona part de la setmana inclòs dissabte i diumenge. L’anticicló lluny de les nostres terres i un jeat stream amb ganes de moviment farà que continue despenjant-se aire fred sobre la península afavorint eixa inestabilitat.

Com sempre vaig dient tindrem que seguir dia a dia els models generalistes i els models mesoescalars per veure de quina manera ens va afectant eixa inestabilitat al nostre territori. Però sembla que el dijous ens afectarà una banda de precipitació que es desplaçarà de sud a nord.

Com sempre ho vigilaré i des de Meteopoble intentaré fer les previsions més aproximades. Atents als canvis de nou i fins demà ??????????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando