Per Nando

23/05/2021

PRÒXIMES HORES ON LES PLUJES I TEMPESTES PODRAN SER FORTES O MOLT FORTES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 23 de Maig,el Satèl·lit ens mostra eixa nuvolositat que anirà fent-se més compacta durant la jornada.

El radar meteorològic veu una primera banda de precipitació que afecta a l’interior de Castelló I València però res a veure amb el que ens afectarà a partir de les pròximes hores.

I és que durant el dia un embossament d’aire fred anirà creuant molt ràpidament d’oest a est i farà créixer de manera important la inestabilitat al nostre territori sobretot a la mitat sud on les pluges podran ser intenses.

Aemet manté el avís groc a les comarques de València i Alacant i taronja a la regió de Múrcia i Almeria per eixes fortes pluges i tempestes que es poden donar al llarg de la jornada. Si mirem els models mesoescalars,tant el model Arome com el Harmonie concentren eixes pluges a la província d’Alacant i Múrcia on podran tindre intensitat molt forta.

MAPES DE SIMBOLS

HUI

Hui tindrem un dia molt núvol, les precipitacions aniran a més durant el matí, de vesprada nit eixes precipitacions es faran més generals I podran afectar qualsevol punt, però seran més discretes i disperses quan més al nord. Atenció al sud de València i la província d’Alacant on les pluges podran ser localment fortes o molt fortes on inclús no descarte que ens activen l’avís taronja. La probabilitat de pluges entre 50/100 mm en aquestes zones és prou probable entre aquesta vesprada-nit.

DEMÀ

Demà de matí l’episodi de pluges passará de manera molt ràpida i deixarà lluir el sol,les temperatures pujaran al mateix temps que la goteta freda s’allunyarà pel Mediterrani.

La resta de la setmana aniré informant el dia de demà perquè pot quedar resta d’inestabilitat per aire fred en altura que podrà deixar algun ruixat puntual entre dimarts i divendres,però en general poca cosa.

Però recordem que estem de seguiment i aquest migdia tornaré a publicar amb l’última hora d’aquest episodi de pluges atípic al mes de Maig al territori Valencià.

Fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando