Per Nando

22/05/2021

ACTUALITZACIÓ DANA!!! A 24 HORES D’UN CANVI D’ORATGE AMB PLUGES I TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Canvi radical el que tindrem de hui per a demà,com fa dies que anem anunciant el pas d’un xicotet embossament d’aire fred farà que es complique i prou l’oratge al territori Valencià.

AEMET AMPLIA AVISOS

Avisos aemet

De moment activen també l’avís groc al sud de València I tota la província d’Alacant per pluges que podran acumular fins a 60 mm en 12 hores.

Comencen a eixir els models mesoescalars i de bon matí podran registrar-se les primeres precipitacions disperses, però que ja podrien ser de certa entitat, serà de cara a migdia/vesprada i nit de diumenge quan les precipitacions podran ser més generals i intenses.

DEMÀ

Per tant demà important canvi d’oratge, dia molt nuvolós i amb precipitacions disperses de bon matí sobretot al sud, de cara a migdia o vesprada i amb l’acostament de la goteta freda, aquestes precipitacions aniran a més i seran més generals. Ruixats i tempestes que podran ser localment forts o molt forts sobretot a la província d’Alacant I sud de València. La província de Castelló sembla que serà la menys afectada per aquest episodi i no esperem que ploga molt per allí.

DILLUNS

De bon mati encara quedarà inestabilitat amb ruixats que a la mitat sud encara podran ser forts,però la tendència serà anar amainant i deixarà de ploure durant el mati o migdia.

Doncs ja veieu que almenys tenim una situació atípica al mes de Maig que almenys ens farà oblidar els sufocant estiu que de segur ens donarà dies sufocants els pròxims mesos. Esta vesprada actualitzarem amb els últims models i els últims avisos.

Fins després.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando